-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Kösz, de teljesen fokozat mentes és szabadonfutó görgőt sem akarok. Amúgy félre értesz: nem a fokozat mentességet keresem, azt én is szeretem (egy bizonyos szintig), de hát hallhattad a G400s-em hangját, szerintem az már nem "normális".
De ezek akkor ajánlottak: MM530, MM531, Kone Pure SE? És ezeknek milyen a görgőjük?
[ Szerkesztve ]
-
gyulank
addikt
Logitech m110-el van valakinek tapasztalata?
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
Zaied
Topikgazda
válasz copass #79900 üzenetére
copass
Szerintem nem kel ott 15cm egy 18cm-es kézhez, max akkor ha arányaiba hosszabbak az ujjaid az átlagnál.SunMount3r
A g400s elég régi, szerintem ilyen hangja kell hogy legyen(egy kis kenés lehet segítene rajta). Van nekem is valahol egy majd próbálom meghallgatni, de szerintem ugyan ilyen max koptabb, alapból én rosszul hallok egy ideje egyéb okokból kifolyólag
Pl.: volt itt valaki aki hallotta hogy az optikai switch furán kattint, nekem az normális volt...
Minél erőteljesebb a fokozat visszajelzése általában annál hangosabb egy egér görgője.Ezeknek se tudok a hangjáról nyilatkozni, ilyen téren nem én vagyok az embered, csak egymáshoz tudom viszonyítani.
-
jansky1
senior tag
Üdv. Végül mikrokapcsoló cserés lett az 1.1-es intellimouseom. 2000 forintból megoldódott a dolog. Köszi mindenkinek.
-
Staradder
tag
Sziasztok van 10 ezer körül vezeték nélküli egér amit érdemes megvenni? Új érdekelne laptop mellé, photoshopot és max stratégiai játékra használom. A kezem kissé 20 cm feletti, fingertipben tartom.
-
izee
őstag
válasz CriticalHit #79898 üzenetére
Azt gondoltam, hogy a kínaiak ingyen adják, ha tőlük vásárolnak, de már ezt sem hiszem.
Részemről pihentethetnék a debounce versenyt, mert annyit nem ér a gomb késleltetés, hogy cserébe hamarabb romoljon a kapcsoló helyes érzékelése az adott egérben meghatározott algoritmus(?) alapján.
A kapcsoló foglalat megléte + szét-, majd összerakható burkolat és/vagy optikai kapcsoló igen jó opció lenne. Valszeg a leghíresebb azonnali cseregarancia szolgáltatást is hamar taccsra tenné, hogy statisztikailag eleve kevesebb pót-egeret fognak venni, ha ez a ritka gesztus standarddá válna végre.És különben is az éles hangja a kínainak jobban eltántorít mint a tartóssága. Amúgy érzésre megfelelne.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
SunMount3r
nagyúr
A 3 közül milyen sorrendet állítanátok fel?: Hyperglide, Corepad, Tiger Gaming ??? Természetesen a "legcsúszósabbat"/legkevesebb ellenállásút keresem...
-
Zaied
Topikgazda
válasz SunMount3r #79912 üzenetére
1.Lexip
2.Hyperglide
3.Corepad (nagyon típusfüggő)
4.Tiger Gaming (helyenként egy szinten van a corepaddal) -
blackmacs
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A kettő közül melyiket ajánlanátok,netezni,néha WOT-ozni?
LOGITECH M500
LOGITECH Wireless Mouse M705
Palm grip,fingertip grip
Gigabyte M6800-at váltana.Nem lenne hátrány ha megszabadulnék az egérkábeltől
Előre is köszönöm válaszotok!
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Úgy adódott,hogy öcsém szeretné a billentyűzetét és egerét is lecserélni.
Sokat fps-ezik(CSGO)/mmo(Diablo3). Ezért sokat klikkelget
Inkább játszik.
Mindenképp vezetékeset(szövött kábeleset) keres.
Inkább Palm kivitel lenne neki megfelelő
Egy SteelSeries QCK Prism Cloth XL-t használ alátétnek.
Most egy Logitech G502 Proteus Spectrum-ot használ. Kezd duplán klikkelni. Ezért is érett meg a csere.Árban 20-30k között gondolkodik.
Ajánlottam neki párat.
Logitech G502 Hero-Ezt nem szeretné a lötyögős görgő miatt,amelyet a proteus-ban se szeretett. S fél,hogy ez is majd el kezd dupla klikkelni
Razer Deathadder V2- Mennyire jellemző rá a dupla klikk probléma,mint általában a Razer-eknél?
Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 310
Steelseries Sensei 310
Asus Gladius II Origin- Ez tetszik neki.Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
Topikgazda
válasz Selynelar #79915 üzenetére
Ezek közül biztos hogy a legjobb a DA V2.
Optikai kapcsoló van benne, elvileg ott nem fog létezni ilyen dolog egyhamar. Nagyon friss az egér, de eddig még ilyen bajjal nem jelentkezett itt senki vele.Ha hagyományost szeretne akkor még a Zowie közt is szétnézhetnétek.
Szerintem a Diablo 3 nem MMO
[ Szerkesztve ]
-
Selynelar
aktív tag
-
copass
veterán
válasz Selynelar #79915 üzenetére
Razer Deathadder V2 | ~2 hétig használtam, addig nem találkoztam a dupla klikk problémával. görgője álom: kellően taktilis, halk, klikkje pont jó.
amibe viszont belefutottam az egy fura nyikorgás a tappancsoknál, ettől kábé idegbajt kaptam.
ha nincs gari, egy switch csere nem nagy varázslat. de hozzáértést kíván, mert aki kontár az persze minden hülyeséget belemagyaráz!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Amerigo57
őstag
válasz copass #79921 üzenetére
Most hogy több időn keresztül próbáltam a
Razer Deathadder V2-t és a Razer Basilisk V2-t
fogásra jobb a DA V2 , a Basilisk V2 -nél gyakran beakadt a kezem a két oldalsó gombba.Talán csak a ZOWIE EC1 A két oldalsó gombja jobb
ebből a szempontból , ott egy szintben van szinte az egérrel,
tehát bele olvad az egérbe. -
copass
veterán
válasz Amerigo57 #79926 üzenetére
SteelSeries Rival 310-nél is kiállnak az oldalsók és van egy fura pengő hangja.
erősen tartottam tőle hogy a kisújj problémám előjön, mivel az eleje alacsonyabb mint a Glorious Model D vagy G-Wolves Skoll L.
De a "feneke" sokkal hátrébb van mint a mint a többi egérnek, ezért a tenyerem feltud feküdni rá. a kisújjamnak még nem kényelmetlen, majd kiderül. Dream Machines DM2 Supreme-t még megpróbálom.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
t256
őstag
válasz Amerigo57 #79838 üzenetére
DA v2 Left-Handed sajnos a gyártó weboldalán sincs.
Két dolog jutott eszembe:1. Felújítom a sajátomat. Ehhez rendelnem kell egy görgőt. Aliexpressen láttam is. Gondolom utángyártott, meglátjuk. Az egér burkolatán volt egy gumirétegszerű valami. Az lekopott és elég csúnya. Le kéne fújni festékkel. Erre valami ötlet?
Sajnos a burkolat rendelés sem játszik, mert csak jobb kezeshez van.2. Váltok szimmetrikusra. Roccat Lua az első kiszemelt.
Van jobb vétel a 10 ezer Ft körüli kategóriában?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
copass
veterán
szerintem elég szépen le lehet pucolni róla és akkor mehet rá egy griptape.
corepad.de DA balosra nincs, de tudsz vágni magadnak.
ha gumit akarsz, akkor festés:
autókra van gumi spray, plasti dip de nem tudom hogy mennyire marad rajta tartósan.[ Szerkesztve ]
-
Amerigo57
őstag
válasz copass #79927 üzenetére
Copass
A DREAM MACHINES DM2 Comfy S eladása
az idén 2020 májusában megszűnt a kiskerekben , és helyette az új
DREAM MACHINES DM2 Supreme egér van , ami már a legjobb
szenzorral , - Pixart PMW3389 jött ki , 16000 DPI.
Link:
De.... 5 napja kapott egy félig jó , félig rossz tesztet a TechPoweUp - on ,
ahol Vanir társa ( pzogel ) megjegyezte , hogy ilyen rossz oldalgombos egérrel ,
még nem találkozott.
Link:
Nos ezek után elkezdtek a magyar oldalakon zuhanni a
DREAM MACHINES DM2 Supreme egér árai......
Link:Így lemondtam a vásárlásról , mivel az elődjét anno láttam,
kipróbáltam , a
DREAM MACHINES DM2 Comfy S oldalgombjai is
igen gyatrán sikerültek - ( Mionix 7000 ) utánzat.
.......................t256
A Gomb + scroll : 3+1 esetén jó vétel a ROCCAT Lua .Még megnézném még a Genius Scorpion M6-400
egeret , négy éve azt használja a fiam ,
igaz Japán Omron kapcsolókkal , de
semmi probléma vele , nem kopik , jó a görgő , a klikkek.
Ha jó a kézméret és nem találod nehéz egérnek.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Amerigo57 #79931 üzenetére
ezt olvastam, az oldalsó gomb nekem a legutolsó a fontossági sorrendben.
a formájában reménykedek hogy beválik. 94 g a súlya, ami nem vészes.
egy Logitech Mx Master 3 képest ami 141 g súlyával fegyvernek is elmenne!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Amerigo57
őstag
válasz copass #79932 üzenetére
copass
Még a végén rábeszélsz engem is egy
DREAM MACHINES DM2 Supreme egér vásárlására." az oldalsó gomb nekem a legutolsó a fontossági sorrendben. "
Pedig olvastam a SteelSeries Rival 310 értékelésedet.
" A termék kiválasztásának fő szempontjai:
1-2 hetet működött, ami a mai világban nem lebecsülendő teljesítmény. Agóniája kezdetekor még csak a kurzor akadozott, aztán egy helyrerázódás célzatú, határozott asztalra csapás nem várt eredménnyel járt, azóta csak villog elkeseredetten, de a kurzort nem mutatja. Funkcióját immár nem képes ellátni, létezése teljességgel öncélúvá vált. " -
jansky1
senior tag
Az ajánlott egeres excel táblában van egy link, ami már sajnos nem működik. Mouserate átállítás. Intellimouse 1.1-et akarom 125-ről 500hz-re felhúzni. Ezt próbáltam, de csak halott usb portokat eredményezett. Tudnátok esetleg működő megoldást ajánlani win10-hez?
köszi[ Szerkesztve ]
-
blackmacs
aktív tag
Valaki [erre]
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
copass
veterán
válasz blackmacs #79936 üzenetére
1. Mennyi a keret?
2. Használtpiac játszik?
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
4. Mire használnád az egeret?
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)[ Szerkesztve ]
-
blackmacs
aktív tag
válasz copass #79937 üzenetére
Na,hát akkor hogy teljes legyen a kép!
1.max 10k +-2k
2.nem
3.szóba jöhet
4.net,word,excel,WOT
5.palm/fingertip
6.20 cm
7.közepes
8.nincsBE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
Viktor77
titán
Nem tud valaki valakit, aki mikrókapcsoló cserével foglalkozik?
Rival500-asom van, és egyre több gomb duplaklikkel. "Sajnos" megszerettem ezt a az egeret, ilyen kis méretben (elég kis kezem van) ennyi gombos egér gyakorlatilag nincs.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Martzi
csendes tag
Sziasztok!
Logitech G500-as egerem utódját keresem az alábbi paraméterekkel. Bírta a strapát úgy 6-7 éven keresztül, de belefutottam én is a duplaklikk problémába. Gondolkodtam mikrokapcsoló cserén, de egy új egér a biztos megoldás, a kapcsolócsere így ráér.
Mennyi a keret? ~15k
Használtpiac? Nem
eBay, külföldi rendelés? Nem
Mire használnád az egeret? Photoshop, Lightroom, néha 1-2 játék hobbi szinten
Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? palm
Mekkora kezed van? 19 cm
Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)? Hüvelykujjnál mindenképp legyen fel-le léptetés, és ha lehet, mellőzném a jobbra-balra dőlő görgőket.Előre is köszi!
-
copass
veterán
válasz Viktor77 #79942 üzenetére
melyik klikkek? mert az oldalsó az vmi lowprofile kailh switch.
-
Zaied
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest