Új hozzászólás Aktív témák

  • ribizly

    veterán

    Ma volt szerencsém miklosbard jóvoltából megfogdosni, körbenézni, lecsekkolni a Logitech Pro wireless egérkét. Erről már Vanir és Synthwave is megírták a maguk tesztjét így én csak a szubjektív véleményemet köhögöm ide:
    HŰHA! :Y :C :)) :DD
    Kb. röviden ennyi. De komolyan.

    Elsőre azt gondoltam, hogy a 18cm-es kezemhez kicsit hosszúcska lesz, de a zseniális hosszú főgomboknak köszönhetően egy kicsit sem probléma lenyomni a gombokat. Végre mind a két gomb ugyanolyan hangot ad ki és ugyanolyan úton járnak. Az oldalgombok is egészen remekül vannak megcsinálva.
    A görgő kicsit ugyan keményen klikkel, de kb. nulla hangja van akármelyik irányba is görget az ember.
    A forma zseniális. Alapvetően FK ugyan, de jobban szűkül az oldala lefele, így nagyon kellemes fogást lehet rajta találni.
    És akkor a lényeg (nem, nem a Hero szenzor, meg a LIGHTSPEED technológia, mert az már lerágott csont):
    Eszméletlen könnyű! Amikor odasétáltam és kezembe fogtam elsőre csak egy szolid, ámde széles mosoly ült ki az arcomra, miközben csak néztem magam elé. "Tényleg lehetséges?" gondoltam. És tényleg. Szerencsére ott volt mellette a Logitech G305, ami meg sem közelíti sem minőségben, sem semmiben ezt a csodát.
    Ami kicsit nekem bánat, hogy a DPI gomb az aljára került (f@szé azt nem tudom).
    A kábel sima mezei microUSB-B-ben végződik, ami már csak azért is hatalmas piros pont, mert nem kell szívni, ha valaki custom kábelt szeretne hozzá.
    Az akkuidő kicsit szűkös, de ezt ebben a súlykategóriában el lehet nézni.

    Én bátran ajánlom bárkinek, aki ekkora méretű egeret keres, de mindenképpen várni kell, hogy kicsit konszolidálódjon az ára.

    Bravó Logitech! :C

    [ Szerkesztve ]

    |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

Új hozzászólás Aktív témák