-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-FreaK-
veterán
Csak kis történet, nehogy más is így járjon.
Vettem itt aprón egy Rival 300-at a héten, vagyis csak azt hittem. Az eladó 300-as ként hirdette, azt mondta a képeken a doboz ne tévesszen meg, mert az egy régebbi doboz, egy sima Rival-é. Direkt rá is kérdeztem, hogy de ugye az egér a 300-as példány-e biztosan? Azt írta igen.
Miután megjött és leadtam a pozitív értekést, az eladó átnevezte a hirdetést, sima Rival-ra, mikor rákérdeztem, hogy WTF?, akkor kitérő választ adott, össze-vissza rizsált.
Ellenőriztem a gyártó honlapján és ticket indításnál mikor kiválasztod, hogy milyen termékről van szó, rögtön kiderült, hogy ez biza a sima Rival. Ami mint tudjuk azért probléma, mert az oldalsó gumi borítás idő előtt meg tudja adni magát. Valamint így az egeret magasabb áron tudta eladni 300-ként, remélve hogy senki nem veszi észre a trükköt.Az SS-nél rögtön rákérdeztem, hogy esetleg a sima Rival-nál is javítva lett-e ez a hiba vajon a gyártás során, de némi bla bla mellett azt írták (válasz 5 perc alatt kb. így most este 9kor, az azért nem rossz), hogy a 300-nál javították ezt, szóval jól besz..am
A pénzt vissza kérem /remélem vissza is kapom/ a modiknak pedig jelentettem a dolgot.
Tanulság: ha valaki SteelSeries Rival 300-at szeretne venni használtan, fizetés előtt kérje el a product ID-t az egér aljáról, és a SS honlapján, egy regisztrációt követően, a ticket nyitásnál nézze meg, hogy valóban olyan egérről van-e szó.
A szóban forgó eladó pedig AsDvenomAsD, inkább ne vegyetek tőle semmit.. (láttam, hogy FireKeeper vett már egérpadot.)
(#60958) ribizly: Jaja, a linkben az eredeti cím szerepel, meg a privát üziben is amit először küldtem neki. A modik gyorsak voltak..
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz -FreaK- #60957 üzenetére
Csak, hogy vissza tudd követni:
Ha a hirdetést megnyitod, akkor a link minden esetben az eredeti címet tartalmazza. Szóval, ha ott a böngésző sávban benne van, akkor bizony nagyon kis aljas genyó a figura...
Ez amúgy elég szomorú, de legalább ki lett tiltva... Mondjuk bármikor visszajöhet egy új id-val.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
-FreaK-
veterán
-
Vanir
veterán
válasz jaffa 2843 #60961 üzenetére
This. Valami 15-19 közti kis takony lehet úgyis, össze fogja magát tojni miatta.
-
Adams15
aktív tag
Szia!
Én is majdnem megvettem.. miután megnéztem élőben nem kértem.. Írtam is egy moderátornak, ő átírta a hirdetését simán rival-ra, de ezek szerint már lehet későn (ő volt, nem a hirdető). Sajnálom Őszintén valamiért nem jutott eszembe, hogy ezt ide is írjam (nem tudom, hogy elolvastad-e volna), azt hittem elég lesz szólnom az adminnak.
-
dobragab
addikt
Az aljáról kértél képet? Tudomásom szerint onnan ki kell derülnie, hogy Rival vagy Rival 300.
(#60964) Adams15
Az ilyesmi nem ebbe a topikba való, viszont a hirdetés alá szerintem beírhatod.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Végül megvettem a 'ramaty külsejű' Razer DeathAddert. PK-val együtt 5500Ft-ba fájt.
Külsőleg tényleg kissé megviselt, de inkább csak ránézésre, egyébként használat közben nem igazán érződik rajta. A formája számomra tökéletes, rég nem volt ennyire kényelmes egerem. Kissé vaskos és nehéz (a Sica-hoz képest), de hamar megszoktam.
Szuper 'kis' rágcsáló, véleményem szerint ennyi pénzért bőven jó vétel volt. -
válasz MaTpr0F #60968 üzenetére
Ezek szerint... Razer Synapse is felismerte.
Vanir: Egy a probléma: ragasztva van, szétszedni még ha akarnám sem biztos, hogy tudnám. A külsejével, azaz a gumiréteggel egyébként nincs bajom, kellemes a tapintása még mindig, nem ragad, szerencsére minden szuper.
[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
Megjött a második G102-esem. Így az előző fehér mellé van egy feketém is.Kicsit tesztelgettem játék közben, semmi eltérés nincs, ami ugye nem meglepő. Viszont szóba került itt, hogy ugyanazon típuson belül is különbözhetnek a klikkek : nos nálam teljesen egyforma mindkét egéré érzetre is és hangra. Mindegyik gombját végigpróbáltam többször is, nem vélek felfedezni semminemű különbséget. Ez is jó vétel volt
-
dobragab
addikt
Naos QG letesztelve, körbefényképezve, cikk megírva, hétvégén beledobálom a képeket.
ribizly
Köszi a lehetőséget, a megbeszéltek szerint viszem vissza. A tömeg lemérésén kívül mindent meg tudtam csinálni, amit szerettem volna.
-
AsDvenomAsD
csendes tag
A vevővel meglett beszélve, mikor megerkezett hozzá az eger írtam is ha van vmi gond vele visszautalom a pénzt.
Mivel a webshopon rival300ként volt hirdetve ezert gondoltam azt h akkor az is, sok rival 300aljan nemvolt feltuntetve hogy steelseries rival 300 pedig megis azok.
Ezert gondoltam azt hogy akkor valoszinuleg ezis.
Megbeszeltuk rendesen a pénz visszautalva és jön az egér is vissza, nos szerintem az átbaszás főleg akkor lett volna ha a pénzt sem utalom vissza.
Webshopnak írtam és mivel ott rival 300ként hirdették és a számla megvan visszaveszik és visszafizetik az eredeti árat.
Moderátorokhoz szólna egy olyan kérdés hogy nem lehet e törőlni a kitiltást?
Tovabbi szep napot mindenkinek. -
kemotox
addikt
válasz AsDvenomAsD #60975 üzenetére
nemjótopik
-
MaTpr0F
senior tag
Igen, de ha egy korábban személyesen érkező vásárlód már felhívta a figyelmedet rá, hogy nem rival 300 egér van a birtokodban, akkor miért árultad és adtad el továbbra is rival 300 ként?
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
A privát üzeneteidben abszolút nem erről volt szó eddig, de mindegy is, ez nem ide tartozik.
Ha viszont így van, akkor linkeld légyszi a webshop nevét ahol így árulták, hogy más se fusson bele ebbe.
-
e-newsee
addikt
válasz -FreaK- #60969 üzenetére
Anno én is láttam egy ilyen gyanús hirdetést, és akkoriban néztem a képeket az aljukról, és úgy tűnt, hogy az alap szériás egereknél rá van írva az aljára, hogy Rival 300. Az ilyen-olyan editionöknél lehet, hogy nincs minden esetben, de pl a Fallout4 verziónál is Rival 300 van ráírva.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
AsDvenomAsD
csendes tag
válasz MaTpr0F #60977 üzenetére
Igaz.
Viszont ha ugy nezzuk jelenleg olyan mintha megsem vette mivel vissza lett utalva a pénz, én eddig még csak olyan embereket láttam kitiltva lenni akik tényleg "átbaszták a másikat és még a pénzt sem utalták vissza.
Az elöző irásom utolsó kérdésére kaphatok egy választ? -
.LnB
titán
-
dobragab
addikt
válasz AsDvenomAsD #60982 üzenetére
Légyszí menjetek át az Üzleti vita topikba!
Az ezután a témában érkezett hozzászólásokat törölni fogom.
[ Szerkesztve ]
-
pokeap
csendes tag
Sziasztok minap vásároltam egy g403-mat az e...ag nevű cégtől,hát őket sem ajánlom az egér már használt volt,gondolom valaki visszaküldte, a doboz alja vissza volt ragasztva új zárócímkével,de alatta volt a régi szikével átvágott az egér karcos ,kopott talpú,most várom a pénzem vissza,lehet soha nem kapom vissza.
-
pokeap
csendes tag
Egyébként szuper egér,műszakilag top,viszont fogásra nekem nem jött be,pedig viszonylag nagy kezem van,túl púpos volt.
Vettem egy g402- ez jobban kézre áll. -
ribizly
veterán
válasz pokeap #60984 üzenetére
Ez ugyan nem feltétlenül a bolt hibája, mert én egy teljesen érintetlen dobozból vettem ki összekarcolt talpú és oldalról megütött felső részű g403-at (pedig én az aqua-ban vettem anno). Mondjuk azt azonnal cserélték.
Egyébként simán el tudom képzelni, hogy a Logitech maga küldte ki ezeket az egereket miután RMA-zták mások (mondjuk görgő problémára hivatkozva). De véletlenül sem védeni szeretném a boltot. Elvileg 14 munkanapod van elállni a vásárlástól. Szóval írj nekik!|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
pokeap
csendes tag
válasz ribizly #60986 üzenetére
Már visszaküldtem,most a pénzem várom,addig is vettem egy g402 -öt, az is nagyon jó egér.
A vizeseknél procival jártam ugyanígy le volt ragasztva észre nem vehetően az átvágott biztonsági címke,majd miután kibontottam a procin látszottt a szürke hővezető pasztázás rákenve,mondjuk ott mindjárt kanyarodtam vissza a boltba.
Nincs azzal gond ha használt terméket árulnak csak ne adják újként.[ Szerkesztve ]
-
TotO'
aktív tag
hali! rival 100 illetve g203 közül jól látom, hogy az utóbbi jobban ajánlott mostanában?
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
kokokka
őstag
válasz kokokka #60972 üzenetére
És még egy kis adalék. Csak hogy mennyire ugyan az a G102 és a G203 : tegnap beregisztráltam az egeret. Mivel megint nem találtam égen-földön ahol ezt meg tudnám tenni, gondoltam megpróbálom a G203 alá beregisztrálni a szériaszámot. És láss csodát, elfogadta. Úgyhogy most papíron van egy ilyen egerem is
-
e-newsee
addikt
válasz ribizly #60991 üzenetére
Én a Rival 300-al vagyok így.
Annyira bejött az első, hogy amikor valaki belinkelte féláron a Fallout4 verziót, nem is gondolkodtam rajta.
Az addig használt G402 épp a héten ment el aprón, a Strix Claw meg még várja az új gazdiját.
Most a cégnél villogok a kék-sárgával, otthon meg van az Omen.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ribizly
veterán
válasz e-newsee #60993 üzenetére
Na igen. És sajnos ezt kell tenni, ha ma bejön egy forma amiből létezik jó szenzorral szerelt egér, mert később ki tudja lesz e még belőle (lásd MX500 / MX510 / MX518 / G400 / G400s és akkor itt még egy szavunk sem lehet, mert 5 generáción keresztül csinálták).
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz pokeap #60995 üzenetére
Nekem például a Steelseries Rival 300-tól (de ugyanígy a Sensei-től is) begörcsölt a tenyerem (előtte sosem éreztem még ilyet), mert az túl magas háttal rendelkezik ahhoz képest amekkora a kezem, amilyen módon fogom az egeret és amihez szoktam.
Szóval semmit sem szabad megvenni kipróbálás nélkül!|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
e-newsee
addikt
válasz ribizly #60996 üzenetére
Nálam ez úgy működött, hogy a Strix Claw kényelmes volt ugyan, de mivel a púpja nagy, és hátul van, gyakran ütközött a tenyerembe. A Rival 300 hosszabb ugyan, viszont kicsit laposabb, és a púpja is előrébb van, így nekem még kényelmesebb, mint az Asus. Pedig azzal is jól elvoltam.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz kokokka #60992 üzenetére
Na ez érdekes. De akkor ezt is csak mókolással lehetett megtenni? Vagy mindenféle VPN nélkül beregisztráltad a magyar honlapon G203-ként a G102-őt?
Amúgy nekem is 2 db G102-van. Drasztikus különbség nincs a klikkek között, de azért van, hallható. Főleg a jobb klikk ami eltér a két példányon. Ami még érdekesség, hogy az egyiken alul a szenzor körüli gumi(?)gyűrű lapos felületű, a másikon meg domború.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Solymi81
aktív tag
válasz e-newsee #60998 üzenetére
Látod ez érdekes dolog.
Pont tegnap néztem megint a Strixet az MM-ben.
Nagyon jól áll a tenyérben és minden faja, mivel ugye ferdén vannak kirakva így totál más a fogásuk (szerintem) mintha vízszintesben próbálnád.
Mikor úgy néztem, már nem volt olyan fajin az egér, mert az oldalsó gombok nyomkodása nem is volt egyszerű, mert csúszott az egér is oldaliránybaA Rival 300 az mennyire MWO feelinges? Illetve mennyire könnyen éred el az oldalsó két gombot?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- szdominik károsultjai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OLED TV topic
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra