-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ant@
senior tag
válasz MrSealRD #59648 üzenetére
Ha eddig megfelet az eddigi szerintem ne sokat agyalj rajta vedd meg azt amelyik tetszik, nagy különbség nem lesz. Ha jót akarnál akkor ennél sokkal jobban a zsebedbe kéne nyúlnod. De hogy vmi konkrétum is legyen ezzel nagyon nem lőhetsz mellé. Amit te is kideríthettél volna kb 5 perc guglizással.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz strynox #59653 üzenetére
kocanetezésre ne ajánljunk már 30+k-s rágcsálókat
ha nincs rá egy vagyon és a usernek valami felfoghatatlan okból muszáj hogy vezeték nélküli legyen, ott nem nagyon van mit tenni, be kell menni a médijamárktba vagy a sarki hardvereshez és levenni a polcról az első logit aminek tetszik a fogása azt' jónapot.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
strynox
tag
válasz FireKeeper #59654 üzenetére
Ezért írtam az utolsó mondatot. " A nem tetszik"-re az ár is lehet indok.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
(#59650) Sz4bolcs: Orvos látott már?
Ant@: Az a helyzet, hogy nagyon is jól ülök a lovon. Ott van a topikokban az összefoglaló és a leggyakoribb probléma, hogy elolvasás nélkül kérdez be valaki. Én vettem a fáradtságot és elolvastam, és bár van egy remek táblázat is,mégsem segített a döntésben mert nem objektív... Nem mondtam, hogy rossz... De egyértelműen negatívan nyilatkozik a wireless technológiáról. Ráadásul minden tulajdonságnál a játékos felhasználás vonatkozásaival vannak az indoklások. Ezzel teljes mértékben egyetértek abban az esetben ha játékra keresek egeret. De a topik a neve alapján én nem erre számítottam. Mindössze ennek adtam hangot...
Leírtam mindent a jelenlegi egeremről és a felhasználásról... Ehhez hasonlót keresek tudásban.
Úgy látom rossz helyen kérdeztem meg. Bocs, hogy zavartam.[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
FireKeeper
nagyúr
válasz gtamate2 #59655 üzenetére
jó azért túldramatizálni sem kell a dolgokat. én is terveztem már nyákot 3ezres genius-szal, nem haltam bele, kezem se görcsölt, jó, néha küzdeni kellett vele de túléltem. mindenkinek máshol van a toleranciaküszöbe.
#59657: általánosságban elmondható, hogy ami egér jó játékra, az minden más tevékenységre is jó lesz (net, tervezés stb), de amivel elvan az ember a neten prüttyögés közben még nem biztos hogy jó lesz játékra is. bocs már hogy olyanok vannak az ajánlóba amik tényleg faszák.
amúgy választ kaptál, például tőlem is. ha ragaszkodsz a vezeték nélküliséghez, akkor nem nagyon van mozgástér ha igazán jót akarsz. ha meg átlagos is elég, akkor kb tök mindegy mit veszel, amíg megbízható gyártó termékét veszed.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
lemusz
addikt
-
Vanir
veterán
válasz FireKeeper #59654 üzenetére
This. Ne legyen rendíthetetlen etalon az ajánló légyszi, ha valaki ilyen igényekkel keres egeret. Meg próbáljunk már meg konstruktívan hozzáállni a kérésekhez / kérdésekhez kicsit.
sutszi: Rövid és tömör választ kaptam a rövid és tömör válaszomra, de szerintem nem érted, hogy miért írtam amit írtam. Azért mondtam, hogy vegyél ugyanolyat, mert ha bevált, és évekig jól szolgált, kényelmes, mindenre megfelel, akkor minek változtatni?
A Cherry olcsó cuccait érdemes elfelejteni. Ilyen specekkel ennyiért mást nem fogunk tudni ajánlani. Ha jó volt a Fujitsu vegyél még egyet. Ha hajlandó vagy feljebb menni a kerettel, akkor a Logitech wireless példányait szoktuk ajánlani, ha mindenképpen vezeték nélküli megoldás kell.
Vezetékesből pedig ott az ajánló.[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Igazad van, valóban félreértettem. Köszi a kiegészítést. A Fujitsu jó volt, de egyszerűen elöregedett...megnézem lehet-e még kapni valahol. Attól félek nem. De azért a logitech kínálatára is ránézek.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
FireKeeper
nagyúr
#razer
#chroma
#beszartok
#instantepilepsziásroham
#élvezzéteksteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
törölt tag
Na leváltottam az evga-m egy logitech g 402-re. Iszonyat jó ez az egér! Annyi kérdésem lenne hogy a dpi váltó gombokat hogy tudnám beállítani hogy a battlefieldben funkciókat tudjak hozzá adni? A dpi váltás nem kell.
-
[Prolixus]
addikt
válasz FireKeeper #59662 üzenetére
Azigen. Mondjuk ha tényleg egy ilyen kis takony a Razer CEO, nem csodálom, hogy lassan szivárvány oviba valók lesznek a termékeik.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Vanir
veterán
Egy okádék ez az egész cég.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Tewe013
őstag
kek.
-
trust007
tag
Én X-755-ről váltottam(ami nagyban hasonít a 750-re) CM Storm Alcor-ra. Méretre kb. egyforma, az alakja másabb, sokkal kényelmesebb. De semmivel se nagyobb. Nekem palmos fogáshoz kis/közepes kézhez ideális. Szóval ha nagyobbat szeretnél, akkor nézz meg mást is. Az egeret csak pár napja használom de eddig ++.
És egy kérdés: Az természetes hogy kicsit langyos az egér? Nem zavaróan,de azért érezhetően (az előzőhöz viszonyítva).
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
MaTpr0F
senior tag
-
[Prolixus]
addikt
válasz trust007 #59668 üzenetére
Akkor is érzed ha órákig nem volt hozzányúlva? Ha nem, akkor a válasz jah, természetes. Nekem is volt olyan (tév?)képzetem Alcor-ral, hogy valahogy jobban átvette a kezem által termelt hőt, mint a többi egér, melegebbnek tűnt, mint amiket korábban használtam.
-
törölt tag
válasz FireKeeper #59666 üzenetére
Letöltöttem de abban hogyan?
-
trust007
tag
válasz [Prolixus] #59670 üzenetére
Akkor alig érezhető a melegedés, ha pár órát vagy 20 percet nem használom.
A szenzor környéke mindig langyos. Gondolom rátesz a hátsó Led is, így rövid használat után is kissé melegebb. Nem zavaróan, de mégis érezni. Nem tévképzet, szerintem is átveszi a kéz melegét, és a Led-ek ebben nagyban rásegítenek.A nemrég vásárolt Coguar billentyűhöz csomagolt Deathfire egér is melegedett a hátán a logónál.
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
FireKeeper
nagyúr
válasz trust007 #59673 üzenetére
egy koszos led nem hiszem hogy annyit melegedne amit megérzel a kezeden. én a krait-embe három nagy fényerejűt is beraktam de normálnak érzem a hőmérsékletét.
-
[Prolixus]
addikt
válasz FireKeeper #59674 üzenetére
Szerintem is inkább a burkolat hővezetőképessége a felelős, nem a világítás.
-
jaffa 2843
Ármester
Krait 2007 pedig melegedős. Van kettő, mindegyik ugyanazt produkálja.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
FireKeeper
nagyúr
válasz jaffa 2843 #59676 üzenetére
érdekes, én nem éreztem melegnek de akkor majd megpróbálom összehasonlítani.
-
ateeesz
újonc
Sziasztok!
Két egér közt variálok:
asus rog sica vagy razer abyssus v2
fingertip grip ill. claw grip-re
szerintetek melyik lenne a jobb? -
trust007
tag
De itt kettő koszos led van . És alul érezhetően meleg. Felteszem hozzá a világítást kapcsolhatóvá tévő progit, és kikapcsolt led-el is kipróbálom.
De nekem sanszos, hogy dob hozzá(vagy nem ). Majd megírom a tapasztalatot.Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
-
ADAM1337
nagyúr
gamehypermart oldalon elég olcsón van a G102 sikerült valakinek onnan rendelnie ?
100MR ami átszámolva 6500ft -
Vanir
veterán
Az ASUS bejelentett 3 (+1) új egeret a CES-en. Mindegyik 50M-nak hazudott Omron szviccsekkel és nagyon valószínű, hogy 3310-zel. Utóbbit nem nagyon értem, hogy miért.
Gladius II
Strix Evolve
Strix ImpactAz Impact lényegében egy Sica, csak RGB, és felül van egy DPI switch. a Gladius II egy Gladius, csak RGB. Eddig nem sok változás.
Az Evolve viszont érdekes. Moduláris a felső shell, lehet alakítgatni ambira, balkezesre meg ergora. És persze RGB.
Az Evolve-ot lehet, hogy be fogom vállalni. Mondjuk így, hogy jön az új Kone, így lehet, hogy inkább arra gyűjtök.Mikor lesz már preview gomb ezen a fórumon?
ADAM1337: Kecsegtető, de nem ismerem az oldalt, nem igazán merem bevállalni.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz jaffa 2843 #59685 üzenetére
5RM
-
ADAM1337
nagyúr
válasz jaffa 2843 #59685 üzenetére
Én se tudtam amúgy megrendelni, valami baja volt a kártyámmal és eldobta a tranzakciót.
Pedig nem tűnik rossz vételnek, ennyit még adnék is érte, 10k körül akkor már rádobnék a g303-ra.(de azok 12k körül vannak csak) -
MaTpr0F
senior tag
-
taknyí
senior tag
Szerintetek Logitech g400 leváltására alkalmas a SteelSeries Rival 300 (zsír újonnan gyártói garival eredeti hivatalos forrásból 10k-ért)? Ez szerint megegyeznek méretben, súlyban. Gondolom a Rival szenzora jobb így előrelépés is lenne.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
Vanir
veterán
válasz [Prolixus] #59688 üzenetére
És tényleg. Álmos voltam, na.
Szóval a hivatalos oldalon a jobb felső sarokban van a specifications gomb. A hivatalos adatok szerint a súlyok az alábbiak:
Strix Impact - 91g
Strix Evolve - 100g
Gladius II - 110g
Ami még mindig marha sok mondjuk ekkora egereknél. But hey, at least it's RGB!!!!!!!!!! -
ribizly
veterán
válasz taknyí #59694 üzenetére
Fene tudja.
Nekem anno a Logitech G400 mérete (MX500, MX518) teljes mértékben megfelelt, sőt az utána használt Logitech G500 még inkább beleillett a kezembe. Majd amikor a kezem közé kaparintottam egy Steelseries Senseit meg később az egyik haverom Rival 300-át, akkor mind a kettőnél ~10 perc használat után a tenyerem közepe begörcsölt. Nyomta egy kicsit egy olyan ponton, amit a Logitech-ek nem tettek.
Így nekem az egész Steelseries Sensei és Rival 300+ széria nem működik. Érdemes előtte mindenképpen kipróbálni, bár ennyiért lehet simán eladod, ha nem jön be.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Vanir
veterán
válasz [Prolixus] #59697 üzenetére
És ezért fogom örökre a Zowie-t előnyben részesíteni akármivel szemben. Tegnap raktak ki egy elég érdekes videót, és remélhetőleg ezzel arra céloztak, hogy jön az új Celeritas...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest