Új hozzászólás Aktív témák

  • GyureX

    tag

    Sziasztok!

    Lassan egérvásárlás előtt állok, gondoltam körbekérdeznék, milyen hasonló alternatívákat tudnátok mondani. :)

    Eddig egy Logitech MX1100-at használtam, illetve még használok sok éve, de már eléggé viseltes, a bal gomb meg kezdi megadni magát, duplán kattint, eldobja a nyomva tartást stb.
    Sokat szemeztem az MX Performance-val, de szembesülnöm kellett azzal a szomorú ténnyel, hogy nem rég teljesen kiment a forgalomból, az MX Master váltotta fel. Az viszon nem az én ízlésemnek való.

    A szempontok a jelenlegihez hasonló lenne:

    1. Mennyi a keret? - 30 ezer fölé nem szeretnék menni, pedig egy Razer Mamba-ért a fél karomat adnám, de 50 ezer az rengeteg egy egérrért.

    2. Használtpiac, és / vagy eBay? - Újat vennék mindenképp, gariztatás miatt meg inkább itthonról, de jó ár esetén elgondolkoznék akár egy ebay szerű vásárláson is.

    3. Mire használnád az egeret? - Minden napi használat, játék is, de nem hardcore módon. Logi G602-t is néztem, nekem képekből túl műanyagnak tűnik, főleg a hüvelykujj megtámasztójánál. Meg túl sok nekem az oldalán a gomb, tuti félrenyomkodnám. :)

    4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van? - bal kéz, normális méret, de inkább hosszabb ujjak

    5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - 1000 - 1500 dpi között

    6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - Mindenképp vezeték nélküli kell, mert a gép méterekre van tőlem a tv mellett.

Új hozzászólás Aktív témák