Új hozzászólás Aktív témák

  • Goldmember01

    tag

    Nos... hajnalban nekiálltam végignézni az ajánlott egerek listáján szereplő összes egeret és megannyiról számos review videót is megnéztem. Körülbelül 2-3 olyan egeret találtam, amit így gondolatban elképzelve tetszhet az MX518 után: G303, Deathadder és Kone. Csak jókat olvasok és hallok a Logitechről, illetve az MX518-as is egy legendásan jó egér (volt) és ha mai napig is lehetne kapni simán megvenném! Éppen ezért (nem csak az ár miatt, márkahűség miatt és a formája is tetszik) a G303 Daedalus Apex felé kacsintgatok.
    Szabad kérdeznem, hogy akinek van tapasztalata róla beszámolna nekem (akár privát üzenetben is jó!)?

    ui.: esetleg még az érdekelne, hogy mi a különbség a 302 és 303 között, elolvastam a tesztet is róla de nem találtam erről infot. Még tovább keresgetek a neten.

    ui2.: Elolvastam a "Hogyan kérdezzek részleget is" ezek alapján itt vannak a válaszaim:
    1.) keret kimondottan nincs, ha megtalálom a megfelelő utódját az MX518-nak kifizetek bármennyit érte.
    2.) Használt kizárva, ebayről sem szeretnék, itthoni boltból vennék legszívesebben, ezért is fontos, hogy ma is gyártsák.
    3.) FPS játékok, főleg BF, CS
    4.) Elég kis kezem van, korombeliek között talán az egyik legkisebb, de hogy legyen mire hivatkoznotok, az MX518 nagyon jól esett :)
    5.) Nem emlékszem az érzékenység beállításokra már.
    6.) Egyéb igényeim nincsenek az egérrel kapcsolatban, G303 is azért tetszik, mert egyszerű alakja van, ha túlzottan nem is hasonlít az MX518-hoz, úgy gondolom a kis kezemhez megfelelő lehet és ha valóban ajánlott FPS játékokhoz akkor valószínűleg ez lesz az utódja számomra.

    Válaszotokat előre is köszönöm! (elnézést ha formailag vagy tartalmilag nem helyesen kérdeztem)

Új hozzászólás Aktív témák