Új hozzászólás Aktív témák

  • Erunosta

    tag

    válasz izee #49185 üzenetére

    Pont ez az, ha a játékban állítom az érzékenységet az mennyivel jobb mintha az egéren állítanám a DPI-t inkább? Az is valami szorzózgatás lesz vagy nem?
    Amúgy a játékok is (nem online) mennyire becsapnak néha. Crysis-ben egy küldetésnél elcsesztem valamit és baromi sokan rontottak rám, élethalálharcot vívtam végül győztem. Egy világ dőlt össze bennem később mikor olvastam, hogy ha lecsökken a HP-m akkor az ellenfelek rosszabbul céloznak illetve az én lövéseim erősebbek meg úgymond auto-aim szerűen célba találnak.
    Én tényleg annyira suta vagyok hogy sokszor mások által észlelhető különbségeket én nem érzem vagy nem tudnám eldönteni melyik a rosszabb. Igazán ezért se merülök bele komolyabb tesztelgetésekbe még ha szájbarágósan le is van írva a összefoglalóban. Ezért is kérdezek ilyesmiket, hogy mégis mit érdemesebb állítani és hogyan meg miért.
    kemotox: Most vettem egy 320x285 méretű padot (természetesen ez is V7 egérhez passzoló :D ), sajnos nem férne el nagyobb mert még oldscool kihúzható periféria tartós asztalom van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák