Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz whYz #21123 üzenetére

    Szerintem erdemes lenne par nepszerubb wireless egeret is beletenni, mivel topic alapjan eleg nagy ra az igeny.

    Az a baj a wireless egerekkel, hogy mar abbol is annyi fele van, mint egen a csillag, aztan a fene se igazodik ki rajtuk.

    HC FPS magusokat szokta zavarni a wireless lassabb adatatvitele+kesese, meg az energiatakarekos funkciok is bezavarhatnak tavcsovessel kempeles kozben, azert nincsenek ajanlva az elso hozzaszolasban.

    Magamfajta kazuaroknal az a par tiz ms nem oszt/szoroz semmit, annyira nem, hogy par honapja meg lassabb, kekfogu egerrel tolom a World of Tanksot, mert a rendes MX Revoimnak szetment a gorgoje.

    Mivel a tenyleg horribilis laggal biro 27MHz-s egerek kikoptak a kinalatbol, igy _szerintem_ mindenki talal az igenyeinek (forma/szin/gombok szama/stb) megfelelo uj Logitech egeret, max draga lesz. :DDD
    *

    Microsoft mostanaban nem igazan van jelen a hardver piacon, illetve vannak, de minek?

    Feltorekvo markakkal kiserletezest meg hagyjuk meg a mazochistaknak.
    Elobb-utobb rajonnek hogy olcsobb megvenni egy minosegi termeket, mint hengeres iratgyujto iranyaba shift+delezni 2-3 bovlit.

    *: nem azt mondom, hogy minden egeruk tokeletes, mert az nem igaz.
    Sot az utobbi 2-3 ev kinalata sokszor nalam is kiverte a biztositekot, annyira elmentek a gamer hardvereik a parasztvakito iranyba. Lasd G600, vagy a mostani s vegu szeria.

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák