Új hozzászólás Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    válasz jaffa 2843 #20912 üzenetére

    Ezzel nem értek egyet. Ha már csak napi 6-7 órát tologatsz vmi rettenetet az asztalon, ami nem elég ergonomikus és felesleges mozdulatokat és stresszt okoz, akkor megéri inkább drágábbat venni egyszer. Évek alatt behozza az árát.

    Most a munkahelyemen egy darabig kénytelen voltam "default hp pilincka" (köszi, Alg :D) egeret használni. Zsibbadó kisujj, elfáradt csukló, rengeteg mamizás és ideg lett a vége, pedig csak egy hónapról van szó. A munkám hatékonyságán, ami sima tologatás, meg ablakbezárás és OK-ra kattintás is egyből látszik, hogy valami nem jó, számokban mérhetően. Szóval szerintem megéri egy kis időt és pénzt rászánni a dologra...

    Persze lehet keménykedni (egyesek szoktak), hogy "tescos egérpaddal meg a legolcsóbb egérrel is olyan király vagyok, mint a drága egereikkel egyesek", azonban a kép árnyaltabb, mert elég olcsón lehet venni jó egeret ebayről és nem feltétlenül vicces, amikor évek óta nem érzed a kisujjad, mert krónikus ínhüvelygyulladásod van vagy ha úgy remeg a kifáradt csuklód, hogy nem tudsz megenni egy tál húslevest és még alkesznak is néznek :D Más kérdés, ha az is vagy, egyéni probléma (:

Új hozzászólás Aktív témák