Új hozzászólás Aktív témák

  • WolfheartGR

    őstag

    válasz ng0ofy #17759 üzenetére

    Amennyiben ez jótanács nekem szólt, kösz nincs rá szükségem. Oka van mindannak amit leírtam. Meg fogom tenni bármikor újra és újra. Privátban megbeszélhetjük mit-miért.
    A kutya módra csaholásról meg csak annyit, sajnos mivel az első hsz-t elkövető egyén képességei és tapasztalatai sajnos túlmutatnak az enyémen. Innentől meg feltehetőleg jobban tudja mit beszél.

    Az, hogy egy egér pontos-e vagy sem nem egyéni ízlés kérdése, csak nem feltétlenül derül ki egy adott felhasználó kezei alatt.
    Milyen számokat eresszünk össze? Autóskártya módjára csináljunk egereskártyát??? Vagy nyáladdzunk arra, kinek több a cépéi/dípíáj mutatója Blood Steven módra? Mer az aztán frankón "szakmai"... (És nem mellesleg internet szerte sok ilyen Tóbiás van, lehetőleg innen maradjanak távol.)

    TXT: Kényelmes legyen és pontos. Mindenki ilyen egeret szeretne szerintem. Ennyi. Esetleg extra gombok. Nincs ezen mit kibeszélni. Első hsz-ben vajmi kevés marketingdumát találhatsz... Sőt, épp ellenkezőleg.

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

Új hozzászólás Aktív témák