Új hozzászólás Aktív témák

  • kutkut

    addikt

    válasz frango13 #14471 üzenetére

    Vicces ez a "komoly játékos". :U Ez azt jeleni, hogy öreg róka, és megtanulta X pixelről Y-ra rántani az egeret (=kocka;])? Képzeld, viszonylag fiatal vagyok, első multis fps játékom a bf3. Miért lenne jó az, ha csak esnék-kelnék a pályán, mert a többieknek van ~10 év előnyük az egér irányításában, reflexben stb?! Inkább beülök egy helibe, nem fordulok bele az első hegyoldalba, és szétlövöm a "komoly játékosokat". Képzeld, nekem jó, hogy ha beülök egy tankba, nem tud leszedni a "komoly játékos", mert csak 1-2 rpg-vel tudna onnan kiszedni, azzal meg kb. mindegy, hol találod el a tankot. Vagyis nem mindegy, de nem kell pixelpontossággal célozni. Én meg odalövök egyet a tankkal valahova a közelébe és vége. Miért nyertem meg a "csatát"? Mert évekig gyakoroltam célozni, javítottam a reflexeimen stb.? Nem. Azért, mert "volt annyi eszem", hogy beüljek egy tankba. Most ez így unfairnek tűnik, de a tankot is szét lehet kapni. Pl a helivel (ezért is imádom ennyire:D), a helit meg a jetekkel lehet leszedni, azokat meg vagy egy másik jettel vagy egy AA-val, ami ellen megint mehet a heli, rpg és így be is zárult a kör. Ezért is számít a csapatjáték. :)
    A hitbox tényleg nem tökéletes, ezt aláírom, de fordított helyzet is előállhat. :)) Btw, elvileg ma lesz az első magyar szerver tesztje... :)
    "A CS,Q,ET stb. viszont ad egy alapot, ami minden játékban a hasznodra válik." Ezek szerint mégsem mindegyikben. ;] :DDD

    FireKeeper: Bezony, itt szerencsére nem azon van a hangsúly és nem muszáj kockának lenni ahhoz, hogy jobb legyél, mint a többiek és nyerjen a csapat. :)

    Ribi: Thx. :R :))

    [oWn]f4te: Elvileg nem joy-jal nyomja, én is bill + egérrel nyomom.

    [ Szerkesztve ]

    Meizu MX3 32GB

Új hozzászólás Aktív témák