Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz hoffman_ #11553 üzenetére

    Persze. Nálam tuti nyerő lenne. Egy Acid Green-t szerintem be is szereznék. (De tudod, az a baj, hogy van kismillió hálypergémer Vérpistike, akinek mindig a legújabb 1430000 dpi-s csicsa kell - sajnos ők is számottevő vásárlói réteget képviselnek. Nem is értem, pedig ez még világít is. ;] Igaz, hogy ízléses viszont. :DDD Főleg a régebbi DB-k.)

    2-3k-ért láttam működőket (sőt, egészen szépeket is). Lehet, hogy még jók is lesznek egy darabig. De ha más nem, alkatrésznek is megteszik. Szerintem ennyit megér, hogy bebiztosítsd a kicsikét és minél tovább életben tartsd (főleg, ha már 6 évet lehúzott nálad :C). Azt pedig tudd, hogy az MS 3.0 kábele kompatíbilis vele (csak a sorrendet kell átkötni). :)

    Biztos, hogy a legújabb driver-vel nézted? Mert nekem az eggyel régebbivel a 3G is érdekes dolgokat produkált, de a legfrisebb megoldotta.
    Amúgy a jó szenzibelövéshez kell driver. X-Y tengely akár külön is, külön a Win Master Sensi. Meg sokkal egyszerűbb ott nullázni a Win accel-t. Meg ha emlékeim nem csalnak, dpi-t sem tudsz úgy váltani. Ami esetemben azért is lenne probléma, mert nekem 800 kell, alapból meg 1600-on van (a 3G meg 1800-on). Ja, meg hogy minden +gombot letiltsak.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák