- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Én melós egérnek XM2we-t vettem Napi 7-8 órát fogom, nem azon a 10e Ft-on érdemes spórolni szerintem. (Nem azt mondom, hogy 60k-ért kell egeret venni, mert olcsóbban nincs jó, de hogy 30k vagy 40k az már majdnem mindegy ha legalább 2-3 évig használni fogod.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz FireKeeper #100702 üzenetére
Nekem is az volt a fő jelölt, de aztán a 28k-ra leárazott Endgame csábítóbb lett. Most egyébként megint ennyi pár helyen.
Dive ever, work never.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz F-ECT$ #100703 üzenetére
jó cucc az is, de azért ez jóval olcsóbb volt, és realisztikusan nézve az endgame egyetlen előnye a jobb coating, de mivel használok grip tape-et így az mindegy.
egyedül ami szar hogy a Pro nem támogat bluetooth-t, amúgy tökéletes irodai és gaming egér lenne.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
válasz FireKeeper #100704 üzenetére
"az endgame egyetlen előnye a jobb coating"
És az évekre visszavezethető, első osztályú összeszerelési minőség. Plusz a forma is jobbnak tűnik claw gripekhez.Amúgy nem sokkal olcsóbb a VXE, itthon 24k. Kár, hogy nem könnyebb legalább 10 grammal, a lila jól néz ki.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kam1kaze
tag
válasz Synthwave #100687 üzenetére
Köszi az ajánlást. Cooler Master MM710-re ránéztem, ÁK szerint sajnos már lassan 3 hónapja kifutott.
F-ECT$ által említett Endgame Gear XM2WE egeret is néztem, de tegnap még csak az Auchan árulta 43.000-ért. Most ránéztem és valóban elérhető pár helyen 28k-ban. Utána néztem, a főkapcsolók Kailh GO, erre rákeresve 60-65gf értéket dobott ki a Google. Gondolom esetemben az a legjobb, ha ez az érték kisebb (a könnyebb lenyomás érdekében). Nem tudom, hogy a Razer DeathAdder V3 mennyi lehet, mert nagyon könnyűnek érzem a lenyomását, ahhoz kéne viszonyítanom. Rtings-en is néztem, nem lettem előrébb vele, számomra értelmezhetetlen infók/grafikonok esetében. Azt látom (meg tapasztalom is), hogy csendes, ami szintén nagyon tetszik, hogy nem kattog hangosan (XM2WE-re is azt írja ez az oldal).
Nézelődöm még. Ha a Razer DA V3 fogását meg tudnám szokni, tökéletes lenne minden más része. Előző egereimet is nézve, ennek jött be legjobban a kattintása. Még nagyon régről van Logitech M-BJ69 egerem is, azt szerintem 10 évig használhattam (kb. ugyan ennyi ideje a szekrényben áll) és hibátlan, lehet előveszem majd a szekrényből kíváncsiságból, hogy az milyen volt. 20 éves meg lehet szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Kam1kaze #100706 üzenetére
D2F-01F talán itt.
Teszt, de saját is volt kettő. Most már csak egy, de az vegyes felvágott (fehér alsó rész és kábel, fekete tenyértámasz+főklikkek + japán Omronok + Hyperglide MX-2 tappancsok).
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
F-ECT$
titán
válasz FireKeeper #100704 üzenetére
43k vs 24k(+grip) esetén én is VXE-t vettem volna, de épp elkaptam 28k-ért az Endgame-et, ezért ugrottam át rá. Érezni rajta a minőséget, aztán majd kiderül, hogy mennyire lesz tartós.
Dive ever, work never.
-
mert_csokis
senior tag
válasz Kam1kaze #100706 üzenetére
Xtrfy M42 esetleg?
Néhány hete használom, és nem igazán tudok belekötni.
A görgője gumis bevonatú, és nagyon finoman fut. Amellett érzed a fokozatokat. Hangja semmi.
A fő gombok alatt Omron kapcsolók vannak. Se nem kemény, se nem puha. Nagyon jó érzés kattintani vele.
Mivel írtad, hogy a wl nem feltétel, így 12e forintért szerintem best buy vétel.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Csandi #100679 üzenetére
Volt szerencsém kiprobálni MM-ban a G502 X-et ,borzasztóan hangos a kattintása és érzetre nagyon silány műanyag ,nem lepet meg a Logitech számomra hozta a kötelező "gagyi" hatást.
Maradok a Corsair-nál mert sokkal jobb minőségű volt ,vagy Dell Alienware lesz belőle (utóbbira még rá kell próbálnom).
Amik számításba jönnek nálam árnövekvő sorrendben:
Corsair Ironclaw Wireless RGB ,CORSAIR Dark Core RGB pro ,Dell Alienware AW620M Lunar light ,Dell Alienware AW720M ,
és ezzel a sorrend végén már a 52k-t súrolom. -
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Synthwave #100712 üzenetére
Sztem te a szenzort nézed és nálad a játék az elsődleges szempont.
Én meg a minőséget ,halkságot ,görgő kényelmét nézem és a játék nálam nem szempont mert nem játszok egérrel.
Mindenesetre a Corsair és a Dell egerei sokkal halkabbak mint az említett Logitech termékek.
Kényelem meg szubjektív. -
Csandi
őstag
válasz TechN7ne #100713 üzenetére
Hát ha szuper halk kell akkor Razer Pro Click vagy Pro Click Mini ha meg kaphatók. Na az csendes, főleg a mini.
És nem, nem a szenzort nézi, hanem a minőséget. Az egypálcás gamer egerek mint Corsair, Alienware stb. azok, mint írtam, egypálcásak. Ne várj csodát.
Ha Logi nem jött be lehet még próbálgatni, de igen a Logi még mindig jobb mint a többi. És vannak még bőven opcióid de olcsó húsnak híg a leve, ne lepődj meg.
Nemrég próbáltam egy Lamzu Thornt, annak meglepően csendes a görgője és nem is drága. Shapere nem azt keresed mondjuk.
Overall halkságot meg hiába keresel a csúcs egerekben, mivel a jó crisp clicket amiket mindenki keres és szeret, azoknak hangja van. Neked akkor olcsó gagyi egér kell aminél esetleg pont találkozik az a görbe, hogy teljesíti valamennyire amit akarsz és még épp nem túl szar. Ilyet nem tudunk ajánlani, vagy igényeken módosítasz, vagy végigpróbálod amikről nem tudunk semmit mert szarok/tulárazottak/ez a kettő keveréke
[ Szerkesztve ]
-
válasz TechN7ne #100713 üzenetére
Nem a szenzort nézem (tekintve, hogy manapság már az utolsó random kínai OEM "dzsunkákban" is javarészt high-end cucc van), hanem az egészet, és a komfortos használat az elsődleges szempont, összevetve a piacon elérhető konkurenciával. A játékra való tökéletes alkalmasság de facto sztenderd, említést sem érdemel.
Csak most van 20 egerem, az elmúlt 17 évben meg több tucat (nem fos, de pár kevésbé impozáns is) motyó járt itt hosszabb-rövidebb időre, és így mondom azt, hogy egyik gyártó sem az, akitől egeret vásárolnék.
[ Szerkesztve ]
-
noaa
csendes tag
Sziasztok, koxx, Csandi, Szellem., F-ECT$, FireKeeper
Köszi mindenkinek az ajálást! Jókat küldtetek nagyon, nem ismerem ezeket a modelleket, utánajárok melyik lenne megfelelő.
Így első ránézésre a méret miatt a Pulsar Xlite V3 large, Glorious model D wireless, razer da v3 pro lenne jó a kezem miatt összehasonlítva a jelenlegi egeremmel. De nem tudom pl a razer ér-e ennyivel többet mint a többi, vagy a glorous-nál mennyire lesz koszos a lyukacsos design... Ezeket körbejárom..Nekem egyébként az a tapasztalatom, hogy sok esetben gamer cuccok sokkal jobbak melóra, mint mondjuk egy random 'basic office mouse'. Kényelmesebb, tartósabb. (Jelenleg is egy roccat kone pure lesz leváltva, 5 évet kiszolgált, jól bírta) Nem mind1 mit használsz napi 8-10-12 órában.
-
Szellem.
nagyúr
-
A kézméretedhez inkább a normál méretű Xlite passzol, és valszeg. a DA V3 is kicsit nagy lehet már, csakúgy, mint a Model D.
Alter és némileg költségesebb vonalon ott van még a Vaxee Zygen NP-01 Wireless, Vaxee Outset AX Wireless vagy a Zowie EC2-CW is. Nem ultrakönnyűek, de nem is téglák, viszont full PnP és első osztályú összeszerelési minőség; tankként vannak építve. Ha hosszú távra keresnék valamit és nem zavarna a 70-75 grammos tömeg, tuti, hogy ezekből venném az egyiket (valszeg. valamelyik Vaxee-t).
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Csandi #100715 üzenetére
ha halk egér kell akkor szerintem a hotswapos Zaopin Z2 egy nagyon jó új alternatíva, csak bele kell dobni egy pár kailh silent kapcsolót. eddig kb csak a GPX volt jó opció de az is csak az aftermarket hotswap PCB-vel.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Drtysanchez
csendes tag
Úgy néz ki sikerült leszűkítenbem a kört erre a három egérre.
Ezek közül melyiket javasoljátok, vagy kinek mivel van tapasztalata?
- Razer Viper V3 HyperSpeed
- HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless
- LAMZU Thorn Black -
-
válasz Kam1kaze #100724 üzenetére
A szó szerint semmiből generálsz valójában nem létező problémát egy 30 eurós tételnél, de ahogy érzed.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kam1kaze
tag
válasz mert_csokis #100710 üzenetére
Köszi, néztem a Xtrfy egereket is. Kimondottan ezt a típust is, amit írtál. Inkább 16.000-től indul, mert az pixel.hu-ról nem rendelnék az értékeléseik alapján. De ez nem is lenne gond, mert 30k környékéig is elmennék már, viszont az Árukereső vélemény után nem próbálkoznék vele (
A gombok keménysége nekem meg is ölte az egeret, mivel ilyennel sem játszani, sem dolgozni nem szeretek.
).Tegnap este, hogy ismét elérhető volt jobb árban (28.000 Ft), rendeltem egy Endgame Gear XM2WE egeret. Kailh GO van benne, ami 60-65 gf. Ezt már törölték is, hívtak, hogy nem beszerezhető.
Rendeltem egy Endgame Gear OP1 egeret is, amiben gyárilag Kailh GX van, ez 50-55 gf. És ebben cserélhető a switch.
LAMZU Atlantis egéren is gondolkodtam, amiben Huano Blue Shell Pink Dot Transparent Switch van, 70 gf. Ez már lehet erős lenne nekem lenyomásra (sajnos nem tudom a Razer DA V3 milyen értékű lehet), de lehet mégis könnyű lenne lenyomni, mert olyan az egér kialakítása. Viszont itt is volt, hogy olvastam negatív véleményt. Tegnap délután 5-től, hajnal fél 1-ig bújtam a netet, egerek és főként kapcsolók után, melyiket milyen könnyű lenyomni (és mellette ne legyen az a nagyon hangos éles hang se). Ipon-on bukkantam rá erre, mikor a színek közt váltottam.Tökéletes egér lenne minden szempontból, de sajnos a görgő típushibás - pár hét működés után elromlik, össze-vissza görget fel és le. ("lamzu atlantis scroll wheel issue" keresésre is rengeteg találat van). Számomra 6 hónap után használhatatlanná vált.
Nem lenne ennyire macerás, ha nem lenne ínhüvelygyulladásom (amiatt kell, hogy könnyen lenyomható legyen, emellett a hang is fontos valamilyen szinten, az egyszobás lakás miatt, éjjel ne zengjen a szoba). Ezelőtt, a 25 év alatt kb. 6 egerem lehetett csak, mindegyiket megvettem, ami tetszett, egyik se volt 15.000 forintnál drágább, és jók voltak, leszámítva a Logitech G102 egeret, ami 1 éven belül páromnál és nálam is dupla klikkes lett (csere helyett pénz kértem vissza).
Bízom az Endgame Gear OP1 egérben, a gyárilag benne lévő Kailh GX switch miatt, ami az értéke alapján elméletileg könnyű lenyomni. Meg akkor tudok cserélni benne, ha úgy alakul.
Zaopin Z2-vel meg szintén az a bajom, hogy nem lehet nálunk kapni. Csak külföldön futottam össze vele.A fentebb leírt lenyomás értékekben (gf) tévedhetek, én ezeket találtam, ezelőtt soha nem foglalkoztam ezzel, új még nekem és sok az infó egyszerre.
-
válasz Kam1kaze #100728 üzenetére
"mert az pixel.hu-ról nem rendelnék az értékeléseik alapján"
Ha valamit több helyen lehet kapni, és nincs nagy árdiffi (bár sokszor náluk a legjobb), akkor az első választásom, évek óta. Vagy 30 éves bolt, a régi tulaja itt is van a topikban."az Árukereső vélemény"
...
Könyvet lehetne írni róla, annyi hülyeséget olvastam már ott.
Bázz, még ne...még nem ittam meg a kávémat.
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
Érkezik a LAMZU Paro!
- Ergo
- optikai switch és encoder
- 8k
- 48 gramm -
-
Kam1kaze
tag
válasz Synthwave #100729 üzenetére
Elnézést, hogy én ezt is nézem, hogy mennyire megbízható egy forgalmazó. De legalább jó kedvre derítettelek.
2024. április
3.7
2024. március
2.8
2024. február
3.8
2024. január
3.2
2023. december
4.1Sok olyan vélemény van, hogy nem válaszol a cég.
Sajnos feljelentést kell tennem.
Visszaküldtem a terméket 18 napja, 4 e-mailből egyre sem jött válasz.
Telefon már 1 hete ki van kapcsolva, facebook chaten sem érkezik válasz.
Aki jót akar magának, elkerüli őket!
Tisztában vagyok vele, hogy 30 napjuk van, de akkor is, ha sok ilyet olvasol, hogy meg se érkezik a termék és nem is válaszolnak e-mailekre, akkor mi van a jótállási problémákkal?! Akkor egy ilyen cég, hogy kezelheti azt?! Azt gondolom, azért ezek a 3-4-es közti értékelések nem túl bizalomgerjesztőek, mikor megvehetem olyan helyen is, ahol súrolja az 5-öst. Tudom, az se jelent teljes biztonságot, volt már ilyen cégekkel szemben is pár fogyasztóvédelmi ügyem.
-
válasz Mephike #100732 üzenetére
Már a Microsoft WMO 1.1a/IM 1.1/IME 3.0-ban is az volt. Tippelj, mi volt a gyenge pontja nekik.
---------------------------------------------------------------------
(#100733) Kam1kaze: Nincs jó kedvem, csak az arcomat a tenyerembe temetem, de gl, elengedtem a dolgot.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Logitech G502 X és a Logitech G502 Hero 25K között mi a különbség?
Leírás alapján ugyan annak tűnik, de 7-8 ezer ft a különbség a 2 között... -
Santi22
aktív tag
válasz Kam1kaze #100728 üzenetére
"jók voltak, leszámítva a Logitech G102 egeret, ami 1 éven belül páromnál és nálam is dupla klikkes lett (csere helyett pénz kértem vissza)."
Erre reagálva csak annyit, hogy az enyém meg ezer éves és a mai napig tökéletesen működik, csak ki akartam próbálni mást és wirelessre váltottam.
Na most akkor kinek is kell hinni? Kinek a véleménye számít? árukereső? a tiéd? az enyém? vagy esetleg itt a topiké, akik tizenhuszon éve benne vannak a témában?
Csak tedd fel magadnak a kérdést két pixel értékelés bújása között.Amúgy Lamzu Atlantist ne vegyél, mert az hangos lenne neked és taktilisabb is a gombja.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zaied
Topikgazda
válasz Drtysanchez #100723 üzenetére
Drtysanchez
A HyperX egereket szerintem engedd el...
forras2
Az X könnyebb és újabb (gyakorlatilag az utódmodellje a sima G502-nek).
[ Szerkesztve ]
-
-
Nyx89
aktív tag
Emagon egesz jo aron van a Logitech G705. [link] (10% Kuponnal 21-22 korulre leviheto)
Sulyatol eltekintve van valami nagyobb problemaja? Valaki probalta esetleg innen? -
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni egérvásárlással kapcsolatban.
1. Mennyi a keret? rugalmas vagyok, de 20 fölé nem mennék ha nem muszáj
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? igen
4. Mire használnád az egeret? Böngészés, fájlkezelés, multi fps játék
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? FIngertip és palmtip között valahol, amúgy rátenném az egész tenyeremet, de mivel soha életemben nem találtam akkorát amin elférni, kis rés keletkezik az egér és a tenyerem között (+kisujj és gyűrűs mindig leszorul róla)
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 19cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? jelenleg 1600dpi-vel De rugalmas vagyok a változásra
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Ez lenne az első szempont. Műtött a csuklóm, hajlamos vagyok az ínhüvelygyulladásra, ezért elsősorban ultrakönnyű egeret vásárolnék, ami a létező legjobban kíméli a kezem.Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest