Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz Studi #15346 üzenetére

    Hát én már csalódtam mindenben, így nem tudom, nekem sok pénz ez, mivel nem kenyér keresésre kell, nem hobbi, hanem kizárólag családi eseményeket, kirándulásokat és a gyereket fotózni kell. Ezért is kértem tanácsot, nem lehurrogást. Semmi nagy hobbi lóf.szt nem akarok, egy 50mm-es fix, obit gondoltam még hozzá és csókolom, az alap 18-55-össel mellette elleszek.
    Volt 60k-s Nikon bridgem, csalódás volt, ahogy a kis kompakt nikon is...mit tudom én mi a neve. Régebb volt egy Canon-unk, ami ilyen 60k-s gép volt, szuper volt. Én barom eladtam. De volt kodak bridgem is....egyikkel sem voltam elégedett. Aztán a rokonunk vett egy 650D-t, amit egy náluk lévő rendezvényen kipróbáltam, nyomkodtam, lőttem pár képet és akkor és ott eldőlt, hogy ő az igazi. :DDD Sajnos nincs 160k-m egy kezdő 650-es kittre. 70k van, ez is a plafon, ebből kéne valami tükrös a fenti célra. De úgy 70k, hogy nem 80, de még csak nem is 71k. :)

    Találtam egy már nem garis, de mindössze 1000 expós 1100D-t, alap IS II obival 70-ért. Azon filózom. Ma megfogdostam a media marktban és nem tűnt annyira gáznak. (Lásd a keretet és a felhasználási tervet) A jó, hogy alig van benne expó, IS-es alap obival, két szűrővel adják. Viszon 2011-es, nincs rá gari, csak nem használták.

    Szívesen veszek építő kritikákat. :)

    [ Szerkesztve ]

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák