-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenguru99
senior tag
-
Vincent V
csendes újonc
válasz Oslug #218225 üzenetére
Szia!
A Prius biztos zseniális autó, de ha ránézek... max a legutolsó generáció ami most jött ki, de oda kellene 15 misi még plusszba
Ma néztünk még egy 1.4 TSI Jetta-t is, szintén DSG és kb 180k KM-el, az az autó csak a praktikuma miatt esett ki, amúgy minden mást figyelembe véve jó lenne - sajnos nem tud versenyezni egy Octavia csomagtartójával. Most egy Kia Ceed kombink van és az után egy Jetta kompromisszum lenne (gyerek biciklije és hasonlókat rendesen legózni kellene a csomagtartóba)- de ahogy látom a jelenlegi helyzetet, valahol engednem kell.
Nehéz szülés lesz ez - köszi még 1x mindenkinek az inputokat!
-
Mike81
senior tag
válasz Oslug #218324 üzenetére
Mondjuk a miénk akarmilyen idő is van de R-be rakva soha nem.indítja be elsőre a benyás motort. Mindig full elektromosan indul. Ha normál menetben indulunk akkor a hidegben álltalában rögtön indítja a benzinest és nem is kapcsolja le amíg nem kezd el mocorogni a vízhőfok felfelé, pontosabban amíg ki nem ér a kék tartományból. Melegebb időben egy hosszabb állás( 4-5 vagy akár több óra is) nem vennék rá mérget hogy rögtön indítja a benzines motort. De ezt annyira még nem figyeltem meg de így rémlik. Sőt biztos is hogy így van kutatva az emlékeim között Ha van kraft az aksiban és éppen csak csordogálsz akkor nem indítja be rögtön a motort. De ez szerintem függ attól.is hogy kezeled a gázpedált. Amúgy én az ilyen hidegebb időkben indulas előtt pár percel telefonról beindítom az autót. Mire kiimátkozom a gyerekeket az autóhoz reggel nem a lefagyott hideg autóba kell beülni, és az olaj is egy kicsit legalább melegszik a motorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest