Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    emberek, belecsüccsentem egy 206ccbe és hát 2 személy részére valóban egy-egy dimenzióba nagyobb a hely(érzet) mint az ignisben, valamely dimenzióba pedig nem.... de beleszerettem :D

    amúgy asszonta a boltosbácsi, hogy: a 2.0literes nemigazazhogysokateszik :) mondom jóóóvan jóóvan, meg hogy sokkal sokkal jobb mint az 1.6os társa :) na a kipróbán felbuzdulva megfogtam és felhívtam egy szépet, ott szépen mondta a néni, hogy tök jó meg minden, neki 1.6osa van 6.5-7l átlagban.... no a másik aki kereskedő megintcsak (furcsa is volt az a 2016.01 ig tartó műszaki érvényesség) hogy hát a kicsi motorok meg azé esznek ám sokat mer' azokat meg pörgetni köll ám, szóval az téveshit, hogy azokkal el lehet érni kevesebbet, miiiiiiiiiiint evveee a 2.0litttyós géppel.... mondom ooksi köszi :)

    szóval, ha úgy motor helyett 2 személyre terveznék mégis csak olyan autót, ami picit mosolyt csal az arcomra, akkor gondolkodhatok cc-ben?

    a sokat emlegetett 3f-et mennyire kell figyelembe venni? vagy ha normálisan van kezelve a gép, akkor semmivel nagyobb gáz nem szabad, hogy előforduljon vele mint bármely más autóval?

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák