Új hozzászólás Aktív témák

  • spiky03

    veterán

    Sziasztok ismét! :)

    Nah elvitték a Puntot, így kellene valami utód. :)

    Az elsőre kinézett J Astrákról, valamint a másodszorra kinézet 6-os GLof-okról letettem, mert az értékhatár amíg tudunk nyújtózkodni az kb 2 millió HUF. Az is részletre, a Punto ára lesz csak befizetve

    Amiket a felsorolt autók után nézegettem, amik tetszenek is, meg a tesztekben is jókat írtak, azok a Hyundai i30. Azért esett rá a választásom, mert itt 2 millió környékén olyasmi évjáratokat kapok, mint Golfból vagy Opelból sokkal drágábban...

    Mondjuk az újabb i30 az jobban tetszik, csak sajnos azok meg 3 millió környékén indulnak...

    Használatban még mindig csak városi autókázás, az is hétvégente, valamint Bp -SzSzmiklós táv is hétvégente. Ritkán mondjuk évi 2-3 hosszabb autózás.
    Nem szeretnék szedánt, csak ferdehátút.

    Szóval van itt valakinek tapasztalata azokkal az i30-akkal? Mikre kell figyelni a vásárlásnál? Nah meg jó autók-e egyáltalán? Felni/kerék méretben mi az ideális, ha van ilyen? Mert olvastam olyat, hogy valamelyik felni méret bizonyos gumival nem a legjobb, főleg ezekre a jó pesti utakra.

    Valamint ez a kereskedésben a hitel intézés az, hogy megy? Viszek munkáltatóit meg a kápét és akkor ott intéznek minden? Vagy ide is kell utolsó 3 havi bankszámlakivonat meg ilyenek?

    Köszönöm ismét a segítséget. :R

    SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal

Új hozzászólás Aktív témák