Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz footy #123466 üzenetére

    Nem is kell, hogy minden nap azt szögeljenek. Képzést megkapták rá gyári szervízprogram alapján meg tudnak csinálni rajta bármit. Az is csak egy autó. Azt pedig konkréten tudom, hogy ha a helyi márkaképviseletnél nem tudják megjavítani ingyen és bérmentve átviszik egy másik szervizükbe az autót. Rokon gyerek a Vito buszával járt így. Ahová bevitte csak személyautókkal foglalkoznak. Átvitték a szarját tréleren egy mercedes haszonjárműves műhelybe majd amikor készen volt lábon visszahozták oda ahol ő leadta. Neked ezzel semmi tennivalód nincs és semmilyen plusz költséggel nem jár, nem számlázzák ki.
    Beviszed, otthagyod, ha szólnak érte mész és boldogság van vs. túrhatod a netet telefonálgathatsz, hogy kiderítsd egyáltalán hová viheted. Bejelentkezel időpontot egyeztetsz, saját költségen egy vagyonért trélerest fogadsz (1000km-re egy opel corsát sem visznek el puszira nemhogy egy maseratit), vagy ha lábon megy az autó nyír1ről utazol 500kilométert a szervízig és bérautóval hazajössz. Ez eddig 1000+ km és minimum 1nap az idődből. Ha kész érte mész. Elb.szol rá még egy napot és letekersz újabb 1000+ kilométert. Egy ilyen kis spontán kiruccanás ami persze mindig a legrosszabbkor üt be mert mikor máskor, az kapásból két napodba és rohadt sok pénzedbe kerül pusztán csak azért mert a maserati hétpecsétes titokként őrzi a kocsid szervíz leírását aminek hiányában viszont senki nem tud még hozzászagolni sem. Tényleg csak nekem meredek, hogy 2016-ban egy Magyarországon is forgalmazott márka egy korábbi példányának ha komolyabb gondja van egy szimpla izzócserénél akkor 1000+ kilométereket kell autózni (pláne ha trélerezni), hogy egyáltalán rá tudjanak nézni? Ha lexusod van és beviszed egy toyota szervízbe nem ráznak le kapásból hanem megnézik a kocsit. Ha tudják megcsinálják ha nagyobb a baj átirányítanak egy lexus szervízbe. Ha infinitid van beviszed egy nissan szervízbe és megszerelik pedig az is fehér holló idehaza. Ha maseratid van beviszed egy fiat szervízbe és elhajtanak a halál f.-ra, magad maradtál a problémáddal old meg jó pénzért külföldön ahogy tudod. Köszi. Ennyi mélytorkozást semmilyen autó nem ér meg még egy maserati sem akár milyen élvezetes kocsi is egyébként.

    szerk: Már csak arra vagyok kíváncsi ha valaki 2016-ben vesz egy 0km-es új maseratit és az bármilyen okból de megáll alatta akkor mi történik? Az assistance hová viszi az autót javítani? Bécsbe? :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák