Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz tboy93 #116342 üzenetére

    "Váltónak is jót tesz biztosan ha folyton rajta lóg az ember keze..."

    Gondolom kb annyira, mint amennyire a könyöklő is elkopik, ha azon könyökölsz, meg a kormány is kifényesedik, ha fogod.

    Ezt írta már valaki korábban, hogy nem szabad a váltól hagyni a kezed, mert tönkreteszed a váltót, de már akkor is néztem ki bután a fejemből, hogy ezt most így hogy. Nyilván nem arról beszélek, aki teljes testsúllyal rátehénkedik (van ilyen? no meg miért csinálná?), hanem hogy a könyököd a könyöklőn, kézfej a váltógombon, wow, mekkora súly lehet rajta? Nem touchpad az, hogy minden szir-szart érzékeljen.

    A kormányfogással kapcsolatban meg nemrég olvastam egy cikket, ami a sok öngyilkosjelöltet ostorozta, hogy nem szabályosan fogják a kormányt, ezúton is kívánok a szerzőnek egyhuzamban többszáz km-nyi levezetett utat szabályos kormányfogással, a kormányról szigorúan csak váltáshoz elvett kézzel. Gondolom ott van az ülés mellett bekészítve a karó is, amit feldughat a seggébe, hogy szép egyenesen tudjon ülni. Nyilván ha áll a víz az úton, vagy havas-jeges a burkolat, az más kérdés, de ilyen esetekben amúgy is jobban figyel az ember, ilyenkor én sem alulról fogom a kormányt jobb kézzel, mint amikor egy tök ingerszegény autópályán 130 tempomattal tolom a hatszázadik km-t.

    Persze van a másik véglet, a fekvőre hátradöntött üléssel, meg az egy tenyérrel kormánytekeréssel, biztos ez az igazi profizmus, mondjuk belső nézetes rally-videókon még nem láttam egy kézzel, tenyérrel kormányt tekerni senkit, akármekkora vészhelyzet van, de hát ők buknak is sokat, a kis amatőrök.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák