Hirdetés

Aktív témák

• Kayla

tag

Sziasztok!
    Friss tag vagyok, hosszú idő óta először ismét megcsapott a gép összerakási láz.
    Túl vagyok egy kemény fighton, s igen jó árazással össze tettem a core2 Duo után ezt a kicsikét: Core-I7-920, ASUS P6T DELUXE V2 alaplap 2x2 GB Samsung alap ram (bővítés alatt) Asus EAH 6870 1GB Vid kari 550W ASUS Aktív táp. Nos kaptam ajánlatot, egy még nagyobb szint megütésére! Mindösszesen 100 ezer forint + ráfizetéssel: I7-970 proci, ASUS Sabertooth alaplap + 6970 2GB OC vid kari + új táp. Nos kérdéseim igen egyszerűek:
    - 3D gamre kell e a mostaninál erősebb vas? (full HD)
    - Tegyem félre a pénzt, és várjam meg az új prémium kategóriás Intel alaplapokat 4.negyedévben?
    - Mikor fog a PCI-E expressz 3.0 a elterjedni várhatólag, érdemes e kivárni?
    Okai a tervezésnek:
    - Anno Core2Duo E8300 as pocimnál, gigabyte EP45DS3, 4870 1GB + az ehez tartó köntösnél megszívtam úgymond, 1 hónapra rá lett meg az új Intel széria :S valamint azt is megbántam hogy potom 10 ezer forintért nem vettem meg a Q9300 as Quad Intel procit.
    Még 1 szer nem szeretnék így járni, olyan gépet szeretnék ami 2-3 évig stabilan helyt áll.
    Válaszotokat előre is köszönöm. :K

UI.: Kérlek benneteket, függetlenül válaszoljatok, ne a szívetekre hanem a szakmai tapasztalatotokra, rálátásotokra támaszkodjatok, tényleg fontos. Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

A halál eljő, akarva akaratlanul. Csak rajtunk áll, hogy szép emlékkel zárunk, vagy keserédes tapasztalatokkal.

Aktív témák