Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz GFerr56 #95972 üzenetére
Látom, neked Gaming Plus Max verzió van, és ha jól emlékszem a Gaming Pro Carbon nem is volt Max verzióban Amikor vettem, még Max-ok sem voltak.
Pont ez az, hogy nem szeretnék váltani, nem szokásom, főleg nem ilyen árak mellett.
A youtube-on néztem anno, hogy az új BIOS a Ryzen 3000-ekhez minden (tuning, állítás) funkciót megtartott, de azt nem is néztem, hogy nincs - legalább egy - mentési lehetőség.
Az az elején szopóroller, míg be nem hangolod a géped, utána már nem nagyon turkálsz a BIOS-ban (etéren).
-
GFerr56
aktív tag
válasz GFerr56 #95972 üzenetére
...ja, dehát a bench pontszámok, ugye!
Bár ez az új kis dög elég érdekes eredményeket produkál, főleg single core, memória késleltetés, névlegesnél magasabb boost alapon...és, ha megnézzük az árát...de ez nem alaplap kérdéskör, kivéve, hogy röhögve kiszolgálja egy kevesebb, mint 38 ezres lap, ami szerintem komolyabb procikat is ki tud szolgálni, akár 4000-es sorozatúakat is majd. Utána meg, évek múlva veszel hozzá valami jóáras lapot, aztán, ha DDR5 jön, akkor mehet úgyis a használt piacra.[ Szerkesztve ]
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast memória - 2x8 GB DDR5, 5200 MHz, CL40 (KF552C40BBK2)
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest