Új hozzászólás Aktív témák

  • zolee3000

    tag

    Sziasztok!

    Teljesen új Intel Haswell Ref. CPU-alapú konfighoz keresek alaplapot.Tuning, hardcore gamining nem lesz, elsődleges szempont a megbízhatóság (sok éves használatra szánom), extra igények max. csak az M.2.
    Felszereltség (portok, csatolók száma) tekintetében az Asus H97-Pro meg is felelne. Az, hogy 4-5k-val drágább mint a konkurens modellek (MSI H97 GAMING 3, Gigabyte GA-H97-D3H) gondolom betudható az ASUS névnek (ezt még megérteném), viszont amit furcsállok, hogy nagyon puritán ez a lap, különösen szegényes a VRAM hűtése. Így kicsit túlárazottnak tartom. Na de ami a kérdés:
    Átnézve a specifikációs táblákat, az MSI H97 GAMING 3 kb. mindent tud, amit az ASUS H97-Pro, és még normális hűtőbordák is vannak rajta, mégis olcsóbb. Ez miért van? Az Asus-nál a felhasznált anyagok (kondik, tekercsek) jobb minőségűek lennének?
    Egyébként az Asus H97-Pro Gamer is szimpatikus, bár árban nagyon el van szállva. :Y Nem értek hozzá, létezik, hogy ez anyaghasználat tekintetében is előrelépést jelentene a sima Pro-hoz képest? (Az olyan pluszok, mint a jobb audio chip, meg +1 CPU-hűtő venti vezérelés nem izgatnak.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák