Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz Sokimm #67478 üzenetére

    Maradjunk annyiban, hogy nem egy világméretű statisztikát közöltem, hanem saját tapasztalatot. Így esetemben tökmindegy hány db. olcsó deszkát adnak el. ;)
    Amúgy az érvelésed helytálló lenne anno én is hangoztattam, pl. az ASRock deszkák védelmében.
    A másik, hogy nem kell "gamer"-nek lennie, hogy komolyabb lap legyen. Csak éppen a keresletre reagálva a legtöbb jó deszka, már megkapja ezt a számomra idegesítő idióta neveket és reklámot ...
    Azért ez a topic azért van, hogy a hasonló "jó lapokat" ne ajánljuk, hanem helyette más, pl. ugyan abban az árban kapható jobb deszkát. Így ez kicsit az itt válaszadókra igenis tartozik.
    Sajnos jelenleg az árak elég kuszák, sok esetben a jobb deszkák olcsóbbak (régi áron kaphatók), egy üzlet alapján nem lehet normális összeesküvés-elméleteket felállítani.
    A két felhozott Giga deszka chipset-hűtőjének felülete valószínűleg majdcsak ugyan az ... Viszont a két lap között, talán ez a legérdektelenebb különbség. :)

    (#67474) mrszitya
    Nem tudom melyik üzletben nézted őket, de nemrég egy kérdezőnek átbogarásztunk egty üzletet, és az MSI Z97I AC jóval olcsóbb volt (~30K) mint a felsorolt lapok ... Bár tuningdeszka de hát olcsóbb ... :DDD

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák