Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz konyi79 #1191 üzenetére
Touché
Próba nélkül mégse akarom megrendelni - az A7m2-re is teljesen rá voltam indulva, amíg ki nem próbáltam - és nem jött be.Lugosi: hja, szarazélet ( )
Ennek a nagyja úgy volt, hogy céges kiküldetés, a végére még kértem 1-2 hét szabit. Így könnyű (és költséghatékony) világot járni, ez az egy előnye van, ha az ember olyan cégnél dolgozik, ahol indiaiak a fejlesztők/support A sarkkör / sarki fény már sajnos tisztán saját költségre volt, és hiába toltam totál budgetba (fapados repülő, helyi buszok, legolcsóbb szállás, kenyér, konzerv és instanttészta, tea), még így is elég drága volt...Mikrofon: egyfelől igaz, másfelől viszont még új és kevés van a használtpiacon (nem csak a hazain), így nehéz belőni az árát.
Ekkora akció sajnos csak ezzel a kombóval van: így 2699 -550 -400 = 1749 EUR, összesen 950 kedvezmény; váz+FTZ már csak összesen 400, csak a váz pedig csak 300 EUR kedvezmény. Ha hasonló mértékű lenne a kedvezmény, inkább FTZ-vel venném, aztán 18-35, 50, 85, 70-300, 24-120 és talán 20 sort szednék össze mellé apróról, majdnem annyiból kijönne, mint a 24-70 és 14-30...A Fuji XT gépein a mindenre tárcsa/gomb nagyon szimpi, a pici, könnyű, időjárásálló Compact prime sort is irigylem, ahogy a fw-update-eket még régebbi modellekhez is, DE: X-trans nope, IBIS csak XH1-ben van, és bár az ISO jó, de a rawból jóval kevesebbet lehet húzni, mint a FF Sony szenzorokból; a "deszíp jépegszínek" pedig hidegen hagy, rawba lövök. Ha lenne Bayer-szűrős + IBIS-es XT/XH, akkor már eléggé hajlanék felé.
Csacsi, Mirman: köszi!
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest