-
IT café
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukkele
csendes tag
Megy az a retkes cloud? Nagyon nem akar updatelni. Van amikor nem is írja alul, hogy probálkozik
-
mukkele
csendes tag
Érdekes, kipróbáltam, működik. Egy wireguardod állít be. Az IP cloud menübe költözik be, manuálisan is be lehet állítani.
-
mukkele
csendes tag
válasz
privatposta #20149 üzenetére
Hát, olyat lehet vele, hogy egy bizonyos jelszint alatt nem megy fel mondjuk 5G-re. De ha már fennt van, asszem fennt marad, hiába csúszik ki a jelszintből. De utána kell nézni, van róla mikrotik wiki asszem. Aztán a kliens vált, ha úgy gondolja.
-
mukkele
csendes tag
válasz
Krisztianby #19760 üzenetére
Mondjuk én se látom értelmét, hogy valaki állandóan fizesse, miután átrágta a videókon magát. Nincsenek új tartalmak kéthetente, hogy mindig fizessen valaki érte. Egy hónapig még fizetem aztán egyenlőre annyi.
-
mukkele
csendes tag
válasz
lionhearted #19632 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyiben számít a security fülön a group key update. Eddig 30 percen volt, most egy órán van. Most több mint 8 órája megy minden reauthenticating nélkül, meg group key expired nélkül. Gyanítom, hogy véletlen. Hát nem mindegy, hogy 30 perc vagy egy óra? Ha 30 perc alatt nem tudja updatelni a group key-t, akkor egy óra alatt miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Eredeti játékok OFF topik
- Politikai mémek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest