Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz adalbert1 #55805 üzenetére

    Defenzíven közelítve a dolgot, szépen elengeded had menjen. Térfigyelő kamera ügyben szerintem felesleges ezzel kört futni. Ha felveszed autós kamerával, esetleg beküldheted a budapesti autósok közösségének, kolléga írta múltkor, hogy van rá lehetőség. [link] Azóta utánaolvastam :

    Megköszönjük, ha a társadalomra veszélyes, meghökkentő tartalmat küldesz, mert elsősorban az ilyen jelenségek kiszűrése a célunk.
    Továbbra sem vagyunk “feljelentő-oldal”, tehát a közlekedésben (sajnos) gyakran előforduló, apró KRESZ szabályszegésekkel nem foglalkozunk(!)A rendőrséggel való együttműködésünk ellenére megmaradtunk média-hírközlő oldalnak, ami a hírközlés mellett társadalmilag fontos, közérdekű tevékenységet is végez, azaz segíti a rendőrség munkáját az extrém, kiemelt, közösségre egyértelműen veszélyes közlekedőkkel szemben. [link]

    Ha sikerül valami veszélyes helyzetet felvenni, egy próbát megérhet én sok reményt nem fűznék a dologhoz, mert amit írtál, sajnos egy mindennapos esemény a magyar utakon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák