Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz philoxenia #48450 üzenetére
nincs-e? vagy az emlegetett 190es mercik azok, amiket széles körben sokan dicsérnek, hogy a világból is kimennek
ui: egyébként általánossában el lehet mondani, hogy a minőséget/megbízhatóságot meg kell fizetni...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mr.Csizmás
titán
válasz philoxenia #48450 üzenetére
amcsi importot vegyél, nagy, és biztonságos, rockauto-ról meg filléres az alkatrész.
más: szombaton egy yamahás szépen megfogta a csuklós volvot a derekánál az üllőin, népligetnél. gondolom betartotta az 50-et, úgy suhant át a piroson hajnali 2-kor
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Popes
őstag
Remélem megússza a sofőr hogy tényleg megkapja a méltó büntetését.(ha nem a törvénytől akkor az élettől) LINK
Deus ex machina
-
Pickit3
aktív tag
Amúgy ezek a töréstesztek manapság eléggé csalósak. Már "nem csak" mechanikai védelmet vesznek figyelembe hanem biztonsági berendezéseket (pl vészfékasszisztens), gyalogos védelmet, etc amik nyomják fel a pontszámot. Gyakorlatilag 64km/h sebességgel gurítanak a falnak egy kocsit amikor már az első tengely aláfordul az autónak és a kocsi is megroppan, dejó. Főúton előzés kb 100km/h-s tempónál frontális ütközésnél már az A oszlopot a B oszlopra tekeri, lehet az merci vagy volvo.
-
titán
A volvóban lehet megsérült a user lába, de életben maradt, mert a gyűrődő karosszéria elnyelte az energiákat és csökkentette az utasokra ható g-erőt. A kisautó merev kasztnija meg jó eséllyel alig nyelt el energiát és bár a lába nem sérült meg, a belső szervek jó eséllyel leszakadtak. Régebben volt a merci smartról egy teszt, hogy 100-al nekihúzták a betonfalnak. Simán kinyiltak az ajtók. Az utasok belső felépítése pedig jó eséllyel paradicsomkonzerv állapotba került.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Ha megsérül az utas, az egy hibás konstrukció. A gyűrődő zóna nem mehet be az utastérbe. A lábtér is oda tartozik.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Pickit3
aktív tag
Friss jogsi [link]
-
bul07
nagyúr
válasz Pickit3 #48464 üzenetére
Látatlanba azért ne törjünk felete pálcát
Simán lehet hogy nem működött az irányjelző a pótkocsin és ép balra akart befordulni (szerintem a kombájnhoz), és behúzta elé
Nem tudhatjuk nem voltunk ott, a traktoros simán rátolja a kezdő sofőrre, még ha volt felelőssége neki is az esetbe akkor is
Ilyenkor aratás közbe minden sz@rt felakasztanak, ha van fékje ha nincs, ha működik a lámpája ha nem
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Honnan tudod hogy nem volt már a másik sávba mikkor kacsázott egyet
Értem ez alatt hogy balra be akart fordulni de meglátta hogy már előzésbe van és visszarántotta ilyenkor a pótkocsi vég érdekes utat jár leGyerekek kérdését inkább a gyerekek szüleinek kéne feltenni hogy hogy engedhették el egy kezdő jogsissal
Van ott gond de így távolról annyi de annyi variáció lehetséges, és közel se mindig az a hibás akit az újság vagy hírportál annak tart
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dh66e
veterán
-
bul07
nagyúr
Persze elaludt
Én mikkor kezdő voltam alig vártam hogy vezethessek, nem hogy elaludjak a volán mögött, volt elég izgalom hogy még fárad se legyek
Tuti hogy másik traktoros vagy a kombájnos nyilatkozott, persze hogy nem azt mondja hogy index nélkül csak úgy megállt az úton a traktor és a kezdő sofőr ezt nem jól mérte fel
Én azt nem vitatom hogy sok mindenbe hibás volt de balesetbe ketten vettek rész, ő meg a traktoros
-
szebe
addikt
Nekem az első gondolatom az volt, hogy a kiscsajokkal volt elfoglalva, aztán jött a traktor.
Szerencséje, hogy nem valami komolyabb vontatványba nézett bele.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
kerxy
senior tag
Legalább visszatolatott: Bosszúból fékezett be, emiatt borult fel egy kisteherautó az M7-esen
-
talpas
aktív tag
Hasonló szitu 2005 ben. Jobbról előzgető miatt borult a sógorom, abba még plusz autó is ütközött, autó totálkáros lett a szlovák elkövetőt elkapták még a sztrádán, a gyermekük idén halt meg, akkor a balesetben gerincsérült lett. Akkorát repült, hogy a hangfogó fal fogta meg, majd lábra állt és a szüleit keresve a korlátnál összeesett. Marha sok idő, míg ügyvédi segítséggel anyagi támogatást, kártérítést kaptak a további életükhöz.
Az ilyen idegbetegeket akik nem képesek adott szituációt tolerálni, azonnal ki kell zárni az autós társadalomból és lehetőséget sem adni a további manővereihez."Veled, Uram, de nélküled..."
-
bul07
nagyúr
válasz talpas #48475 üzenetére
Milyen kocsi volt az amibe elszakadt a biztonsági öv, hogy csak úgy ki tudott repülni?
-
Winner_hun
titán
-
dh66e
veterán
válasz Winner_hun #48478 üzenetére
Milyen követési távolságról beszélsz ha bevágnak eléd és befékez?
-
szebe
addikt
Ha nincs kamera, és/vagy elég tanú, lelkiismeretfurdalás nélkül bemondja a büntetőfékes, hogy kisállat/bármi miatt kellett fékeznie, a mögötte jövő meg nem tartott megfelelő követési távolságot.
Ezek után sok sikert ahhoz, hogy eldöntsd, kinek van igaza."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
proof88
addikt
Arról a követési távolsáról amit a rendőr fog számon kérni rajtad ha nincs szemtanú. Mondhatod te hogy bevágott eléd ha nincs kamerád a kocsiban. Nekem van kamerám és belemehetek már így hátulról, persze annak is én iszom meg a levét jobban mert hiába őt veszik elő veszélyeztetés miatt, neki még mindig járóképes marad a kocsija valószínűleg, enyémért meg jöhet a tréler. Amíg ő majd szabadlábon védekezik én autó nélkül maradok. Na ezért is kell kiosztani néhány sallert.
-
bul07
nagyúr
Csak hogy legyen példa ás nem is szándékos eset
Volt munkatárs jár így
Ment itt a templom felé a külső sávba
Belső sávban kocsi sávot váltott elé majd váltott a lámpa és fékezett és nem is teljes terjedelmébe volt még a sávba , ő hátulról elkapta a jobb hátulját nem nagyon de roppant a lökhárítóÉs hiába mondta hogy hirtelen sávváltás őt is hibásnak hozták ki a nem megfelel ő követési távolság tartása miatt
Így ezek után ha kicsit is benyög bármit a hátul jövőnek esélye sincs kimagyarázni, legalább egy előre néző kamera kell a kocsiba
-
titán
Mégegyszer. A valós esetről volt szó, hogy ki mit hazudozik össze az egy dolog. Egyébként pedig az elsőbbséggel rendelkezőt még csak nem is zavarhatod, nem hogy közvetlen eléje besorolsz és aztán még bele is satuzol.
hiába mondta hogy hirtelen sávváltás őt is hibásnak hozták ki a nem megfelel ő követési távolság tartása miatt
így születnek az urban legendek.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ez nem legenda mondom hogy munkatársam járt így, vagy szerinted csak úgy kitalálom
Sőt a másik felet is jól ismertem, így én mindig kitértem a kinek a hibája kérdés elől
Mert az egyik fél szerint már a sávba volt, a másik szerint meg hirtelen váltott sávot és fékezett
Én csak azt mondom hogy hátul lévőnek ha nincs sok tanúja nem sok esélye van kimagyarázásra
-
Mr.Csizmás
titán
nem tudom mennyi rendőr ismerősöd van, és mennyi rendőrségi ítéletet olvasol át hivatalból, de van aki ergyán végzi a munkáját, lezárja ismeretlenre, vagy döntetlenre, legjobb amit eddig olvastam, hogy a fénysorompó tilosra befordult a gazdag apuci gyereke a mercivel, pluszba még a vonat oldalába is, megszüntették az eljárást indoklás nélkül
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Narxis #48496 üzenetére
Én maximálisan értem...
Azt viszont nem értem, hogy minden este gyorsuláis verseny megy a hungária körúton este 10 után, és a jard sehol...pedig oda még trafipax se kéne...veszélyeztető sávváltások, gyorsulás lámpától lámpáig stb...kicsit dühít, ha egy nehéz nap után menne az ember haza nyugodt 70-es vagy 50-es tempóban ahogy a tábla engedi és hirtelen arra kapja fel a fejét, hogy bevágnak elé veszélyeztetve az épségét.... -
dh66e
veterán
válasz Ezekiel Ston #48497 üzenetére
Tegnap kint voltak a rendőrök a Hungárián az Üllőin meg a Szentendrein is amiket láttam este.Ugrott pár jogsi+forgalmi is ahogy a tévében mutatták, meg volt bevétel is.
-
nyikszi
őstag
Adott ez a kereszteződés. Elég gyakran járok erre. Stop tábla adott, megáll az ember, amúgy se látható be igazán, így szinte mindenki megáll. De szemből, ahol a busz is áll, a másik "sáv"-ból jön egy autó és balra kanyarodik. Akkor neki elsőbbsége van velem szemben? Neki is ott a stop tábla. Én úgy gondolom nincs (az más kérdés, hogy nem kockáztatok egy pár mp-ért), mert kétirányú az út, csak középen van egy zöld sáv.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest