Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Lauda #37025 üzenetére

    Ha túléli, én ütöm agyon! Engem így neveltek. Másét tiszteletben kell tartani! Meglepődnél de nálunk nagy volt a szigor: a nagyszülőket sem lehetett tegezni. Semmivel sem lettem rosszabb ember mint a többség ( kivéve a politikusokat ;] )

    (#37026) raczger A kijelölt út rendben van, bár kérlek mutass olyat ahol van turista út és quad /motoros pálya együtt. Ne keverjünk ide olyat ami nem volt itt!
    Amennyiben arra kijelölt pályán történt a dolog, természetesen az elkövetőt felelősségre kell vonni. De megint nem erről beszélünk, mert itthon jellemzően nem erről van szó, hanem hogy a motrosnak ez jár. Hát, nem :N
    Megint hangsúlyoznom kell hogy a magán területemen azt teszek amit akarok ahhoz senkinek semmi köze, pláne nincs keresnivalója ott. És arra hivatkozni hogy nem volt kitáblázva, amikor neki semmi keresnivalója ott...szóval ez már az ultima ratio. Csak hogy egy élvezetes példát hozzak: ha Te Hugh Hefner magasságokban vagy és teli a ház bulákkal, akkor minden jöttmentnek szabad bejárása van prémvadászatra a Te saját házadban-ágyadban, vagy habzószájjal rontasz neki mindenkinek aki a te pénzeden veszi igénybe a szolgáltatást?

    (#37031) mephi666: Na ez az amikor annyira nyom a jog, hogy elzsibbad az agy. Azt az embert el kell ítélni. Azokat sem értem soha akik megvesznek egy viszonylag nagy teljesítményű közlekedési eszközt és utána az utcán kivagyiznak...ha telik majomra, fussa már banánra is: ott az épített és zárt pálya.

    [ Szerkesztve ]

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák