- DIGI internet
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz tomcsi23 #26648 üzenetére
Na, nem egy, hanem fél év van:[link]
A bírság kiszabására nyitva álló 60 napos határidő a jogszabály módosulása szerint 90 napra változott, ám szavai szerint a 90 napos határidő sem jogvesztő, ezen az időponton túl is kiszabható a bírság, de az eljárást 6 hónapon belül mindenképp be kell fejezni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MaciG
addikt
Tegnap ismét találkoztam egy igen nagy tudású emberkével.
Kikanyarodok a buszmegállóból ahogy kell, a muksónak egy nagyon kicsit kell fékezni, mert még messze volt mikor elindultam, majd miikor felgyorsultam nagyjából 50-re, ő fogja magát megelőz, majd be közvetlen elém és ráfékez, majd kitartja a középső szép hosszú ujját az ablakon (ami ugyebár a nemzetközileg elfogadott jelzés a nem tetszés kinyilvánítására). Én persze reflexből ráfékeztem és éppen hogy nem mentem neki, de ha nem vasárnap lett volna és nem csak pár emberke utazott volna a buszon, hanem lettek volna álló utasok is akkor nekicsattanok hátulról. Nem tudom ilyenkor mit él át az ilyen fazon- Úgy gondolja, hogy az ő kis peugeot 306 kocsija megállítja a csuklós ikarust ami még vasból készült...[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
MaciG
addikt
Ez okés, de akármivel vagy nem éri meg összetörni a járgányt még akkor sem ha nem a sajátod és egyértelműen a másik a felelős, mert rettentően sok macera van vele és attól ,hogy teszem azt a másik félnek ki kell pengetni a lóvét a javításra,stb még neked nem lesz több pénzed semmivel sem. Maximum akkor érné meg ha indítasz egyből egy kártérítési pert a másik ellen valami olyan ürüggyel amit egy jó ügyvéd le tud hozni, mert akkor te is jól jársz.
BANZAII
-
dízelracer
őstag
no comment...
-
Khelben
nagyúr
válasz dízelracer #26659 üzenetére
"Ugyan csak két hete van meg a jogosítványa, nagyon jól vezet"
Aha. Látjuk.
-
dragonfx
veterán
válasz dízelracer #26659 üzenetére
amikor valaki istent játszik...nem baj eggyel kevesebb a fajtájából.
ment a 645ci..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Khelben #26662 üzenetére
hátha még azt se tudta uralni..gondolom nem egy tipoval..hanem a legujabb bravo/puntoval....
mér ad 17 éves gyereknek autot meg jogsit...aki azt hiszi pénzzel és technikával mindent megvehet...istent játszik...így jár...azt nem tudom sajnálni.csak másnak és másba ne tegyen kárt...
én biztos nem adnék 17 éves gyerek alá kocsit....még 20 éves alá se...na jóóó nekem mákom volt anno."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
kételkedem
addikt
válasz dragonfx #26663 üzenetére
Fiat 500
A kínálatban egy típus van amelyik a figyelmetlenebb BMW tulajdonosokat meg tudja lepni egy lámpánál, ez pedig a Fiat 500 2010 Abarth Ferrari Edition 1.4 Turbo. 1,4-es turbós motor 117 kW-os teljesítmény, 210 km/h végsebesség. 0-100 km/h 7,4 s alatt.
Szerintem a kislánynak inkább valamelyik kisebb teljesítményű modellt adták oda.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Calogero
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz Calogero #26666 üzenetére
ez hatalmas ennél már csak az lenne jobb, ha engem bringával kapnának le mondjuk 80-al
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Hentessz
csendes tag
válasz Khelben #26660 üzenetére
Hogy lehet valakire azt mondani 2 hét tapasztalattal, hogy jól vezet? Ahhoz, hogy érezze az autót, az útviszonyokat, hogy tudja, mire képes az, mekkora sebességnél, és azt is érezze, hogy mire nem, ahhoz évek kellenek...
Nyilvánvaló, nyomta neki a kiscsaj keményen, aztán benézett egy kanyart. Lehet, hogy nem is direkt ment gyorsan, csak buta volt és (nem tudom milyen kocsija volt, de ha modernebb, akkor) a kocsi elhitette vele, hogy az biztonságos. Ami még lehet igaz is, de max egy tapasztalt vezetőnek, mert nagy sebességnél a legkisebb hibának is ez a vége...A dolognak van egy jó oldala is, legalább ártatlanokat nem juttatott kórházba (a cikkben ugyanis benne van, hogy átment a szembesávba majd onnan csapódott vissza - úgyhogy mázli, hogy nem jött ott egy másik kocsi, neki meg az a mázli, hogy nem jött ott egy kamion...)
Egyébként a szülő is hibás, aki ennyi idős gyerek alá saját kocsit ad, ráadásul ahogy meg voltak nevelve ezek a gyerekek, nyilván abban a hitben élnek, hogy nekik mindent lehet és sérthetetlenek... Hát nem...
-
dízelracer
őstag
Tükör meg dísznek van mi?
-
kételkedem
addikt
válasz dízelracer #26670 üzenetére
Aki kamerával veszi és kilométereken keresztül követi az se normális! Számtalan helyen jelezni lehetett volna a teherautósnak, hogy leesik a rakomány!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Calogero
addikt
-
-
dragonfx
veterán
válasz Khelben #26674 üzenetére
hát ja...irigyelem..sajnálom ohh szegény de kár érte...de ez ilyne morbid szleng tudod az ellenkezőjét kell érteni nagyapó.
amugy 4millióból már autot lehet venni...[link]...és ez még sehol nincs a 4hez.a többi jo lenne benyára.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
AMD Power
titán
válasz kételkedem #26671 üzenetére
Pont erre gondoltam én is.
-
IreN!CuS
őstag
Reggel összehozták a külső vácin a 4 autós balesetet.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Calogero
addikt
És megint a vétlenek
-
törölt tag
sziasztok,
ha budapest-balaton útvonalat tervezek googlemaps-ban (fizetős útszakaszok kihagyásával), akkor fehérvárnál rávisz az autópályára egy darabon: [link]
az a kérdésem, hogy az a szakasz tényleg ingyenes?
előre is thx -
-
mezis
félisten
válasz Calogero #26679 üzenetére
Üdv.!
Már volt ilyen csúnya karambol abban a kereszteződésben. Szoktam arra járni, igyekszem mindig nagyon figyelni. (És nem gyorshajtani.)Én magamon azt figyeltem meg, hogy autópályáról lehajtva hajlamos vagyok azt hinni, hogy még mindig nekem van elsőbbségem. Ezúton javaslom az illetékeseknek, hogy ilyen helyekre a vasúti kereszteződéshez hasonló figyelemfelkeltő dolgokat kellene elhelyezni.
mezis
-
MaciG
addikt
Mikor lehajtasz a pályáról kint van ,hogy kijárat közeledik, kint van a tábla, hogy autópálya vége közeledik, és ez még1x mikor tényleges le is hajtasz róla, majd kint van az elsőbbségadás kötelező tábla (általában STOP tábla) és a mellettünk lévő sávok is elfogynak. Ha ezeket nem veszi észre valaki és azt hiszi, hogy még mindig pályán van akkor oda már teljesen mind1 milyen táblákat pakolnak még...
BANZAII
-
mezis
félisten
Amit felsoroltál, azok mind az út szélén lévő táblák. Én inkább útburkolati jelekre, kis döcögésre gondolok.
Nevezett kereszteződésben az elmúlt egy évben ez a második eset. Hánynak kell még bekövetkezni ahhoz, hogy figyelembe vegyük azt a tényt, hogy az autót emberek vezetik, ki így, ki úgy....
mezis
-
Kickass
őstag
ha stoptablat nem veszi eszre az utburkolatit se fogja, mellesleg lehajtoknal 40-60as korlatozas szokott lenni
ja es meg ha azt is hitte palyan van...palyat Mo-n legalabbis hany helyen keresztez masik ut????azt meg nagybetukkel megse lehet kiirni egy molinora hogy fekezz paraszt ez mar nem palya es raadasul meg elsobbseged sincs....
-
tomcsi23
veterán
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MaciG
addikt
Aki vezet annak kötelessége az út menti táblákat is figyelni, aki meg az általam felsorolt táblákat nem veszi észre és még azt hiszi ,hogy a pályán van az inkább ne üljön volán mögé...
Másrészről meg hiába van felfestve, kitáblázva,stb. a vasúti átjáró, mert ott is elég sűrűn történik baleset.
Az meg ,hogy ebben a kereszteződésben nem ez volt az első a "véletlen műve", ugyanis aki elnéz egy táblát vagy nem veszi észre ,hogy jönnek olyanok akiknek elsőbbséget kell adni, az bármelyik másik kereszteződésben is elnézheti...
BANZAII
-
AMD Power
titán
De jó fejek.
-
MaciG
addikt
válasz AMD Power #26699 üzenetére
"A rendelet módosítása a terület Hősök tere és Benczúr utca közötti szakaszán 1440 forintos óradíjat vezet be a (turista)buszok, és 480 forintos díjat a személyautók számára reggel 8-tól este 20 óráig. Az új rend szerint éjszaka is fizetni kell, este nyolctól reggelig 160 forintot az autók után óránként, míg 480-at a buszok parkolásáért"
Gondolom te nem turista busszal szeretnél leparkolni. Csak a főcímben eldramatizálják a dolgot ,mert hát sajtó...
BANZAII
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest