- DIGI internet
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
A záróvonal nélküli utcákra gondoltam. Záróvonalnál büntessenek csak, bár még előzésért sem láttam, hogy bárkit megbüntettek volna.
(#26199) amol: Ha jó a kaja és meg vagy elégedve a kiszolgálással úgyis adsz borravalót, ha meg nem, akkor valószínűleg többet úgysem mész oda.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Talán itt volt szó viper-ról nemrég, íme egy kis videó.
-
MaciG
addikt
Pár napig nem nézek fel, aztán meg nem győzők visszaolvasni.
Erről a több pénzem van/sikeres vagyok az életben ---->jobban tudok vezetni témáról nekem az a véleményem, hogy valaki attól, mert tele van lóvéval, nem lesz jobb sofőr. Viszont ha tele van lóvéval és ezáltal rengeteget vezet ,mert van pénze kocsira/üzemanyagra, akkor jobb sofőr lehet, de nem a pénz miatt, hanem a rutin miatt. Aki meg azt mondja, hogy a levezetett kilométerek száma (balesetmentes) nem számít, az gondolja végig még egyszer milyen marhaságot is beszél.
"nem a Mercis- BMW-s, Audi-s tököl, hanem a Suzukis, Fabiás," -Erre nagyon egyszerű a magyarázat. Akinek drága autója van az "megteheti", hogy nyomja neki, mert ha megbírságolják azt zsebből kifizeti. Ha én tele lennék lóvéval ,valószínűleg én se 50-el kocsikáznék olyan helyen ahol lehet gyorsabban is...
BANZAII
-
picur220
veterán
Aki meg azt mondja, hogy a levezetett kilométerek száma (balesetmentes) nem számít, az gondolja végig még egyszer milyen marhaságot is beszél.
Ismerek olyan embert, akinek 45 éve van kb jogosítványa, és mégis nagyon bénán vezet. Éppen nem ment még neki senkinek, amikor mellette ültem, de attól még szar sofőr. Pedig elhihetitek, hogy nem 2m.t vezetett az évek alatt. Erre azt tudom mondani, hogy egy ideig nő a rutinnal a vezetési tudás, aztán olyan 50-55 év felett pedig már rozsdásodnak a reflexek, és nem biztos, hogy olyan jó marad, hiába vezetett 2millió km-t.
-
dragonfx
veterán
ez az esős időből fax ki vana nnyi suta van az utakon.nem tudnak haladni.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
philoxenia
MODERÁTOR
Most mondjam azt, hogy 46 év élettapasztalat után magyaráznak nekem emberismeretet huszon-harmincévesek....
Nyilván létezik olyan cégvezető, mint amilyenre példát hoztál, léteznek olyan suzukisok is, de a matematikában a szabály megdöntésére egyetlen kivétel is elég, míg az életben sem igaz, hogy a kivétel erősíti a szabályt, csak jól hangzik....
Te ex cathedra kijelentéseket teszel, majd következtetéseket vonsz le belőlük, valójában nem állítható föl szabály, csak már bizonyított tézisekből:
Ezekben a hozzászólásaidban kijelentesz, de ezt nem bizonyítod: [link][link]... Nem vagy Te politikus véletlenül? Ők is sokat vezetnek és van közöttük pár százhúsz kilós.... . Ráadásul az érvrendszerük is hasonló...."Van egy az életben sikeres ember (akinek a sikeressége az éles eszén, a problémamegoldó készségén múlik) és a képességei miatt meg is találta a helyét az életben, sőt, régóta jó kocsikat vezet, és gyakorlatot is szerzett már épp eleget"
Ez a leírás például Stohl Andrásra is igaz....
Ilyen Suzukival nyugodtan járhat cégvezető...
"Akinek van esze, tehetsége, annak van pénze"
Erre mindenki, Te is tudsz rengeteg ellenpéldát... Ráadásul, a fordítottjára is.....Most látom, éppen ban alatt vagy, majd válaszolsz, ha visszajöttél....
Jelenleg a legveszélyesebb közlekedőcsoport:[link] véleményem szerint...
Természetesen a villanybiciklisekre gondolok.[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
válasz fatal` #26205 üzenetére
Senki? Ajánlom figyelmedbe a választ erra a hsz-re. Vagy picur 220 eme hsz-e
(#26206) picur220: Kivételek mindig vannak. De ha már választani kell akkor inkább beülök az általad írt béna sofőr mellé aki nem megy neki senkinek, mint olyan mellé aki bár nem béna, de még is karambolozik...
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
Khelben
nagyúr
Ma volt alkalmam megtapasztalni a Rick-féle elméletet, mellékútról balra kanyarodtam volna, szemből suzukis meg neki balra. Mondanom se kell, megvárta, míg elhagyom a kereszteződést, nem mert velem együtt kanyarodni, pedig hely bőven lett volna (4 sáv van a főúton). Nagy autó+xenon -> inkább várunk, míg messze eltávolodik?
-
Jadro
veterán
válasz fatal` #26212 üzenetére
Miket tudnak művelni 2x2 sávos úton amikor az kanyarodik. Elkezdi a kanyart a mellettem lévő sávból és az én sávomban fejezi be. Szerencsére eddig még ki tudtam szúrni a fejük alapján akiből az kinézhető, vagy éppen láttam a mozdulatából, hogy mire készül és még szerencsém is volt.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
picur220
veterán
Lehet, hogy versenyző, és szereti az ideális ívet használni, ki tudja...
philoxenia: A kivétel valóban nem erősíti a szabályt, az a szabály, amire van kivétel, az nem szabály. Nem tudom, hogy a mondást ki találta ki, de szerintem is baromság. Azt még mindig fenntartom, hogy a vezetési készség nem függ a tanultságtól.
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
válasz philoxenia #26208 üzenetére
Vénember, már megin' a koroddal jösszesz itten..!
-
picur220
veterán
válasz lajafix #26221 üzenetére
Gyerekorvos? Szerintem az pont nem.
Szerintem az összes orvos, aki végez műtéteket, jól él a hálapénzéből, pláne, ha még magánrendelője is van, vagy magánklinikán is dolgozik. Aztán ott vannak a bőrgyógyászok, akik gyakorlatilag semmi érdemi munkát nem végeznek, "sötétben tapogatóznak", próbálgatják a gyógyszereket, aztán vagy bejön, vagy nem (ezt Magyarország egyik legnagyobb bőrgyógyász-kozmetológusa mondta). De ez már nagyon off. -
Calogero
addikt
Öngyilkos lett a gázoló Pesten
Öngyilkos lett a gázoló, aki elütött és cserbenhagyott egy 16 éves lányt, Szegeden. Már tavaly is elgázolt egy nőt, akkor elvették a jogosítványát, ezért menekült. A most elütött lánynak súlyos sérülései vannak – több csontja eltört, a csigolyája is. A rendőrség körözte a férfit de elfogni nem tudták, mert tegnap Budapesten öngyilkos lett. Leugrott az egyik bevásárlóközpont tetejéről. A lány apja azt mondta, hogy a gázoló a szomszédjuk volt.
Bilincsben az üvöltő sofőr
Forgalommal szemben vezetett egy 80 éves férfi Pécsett. Éppen ki akart hajtani a főútra, amikor a rendőrök elfogták. Az idős férfinak nem volt jogosítványa, mert korábban már elvették tőle. Egy év alatt négy balesetet is okozott, de az orvosi alkalmassági papírjai még érvényesek voltak.
-
Jadro
veterán
válasz AMD Power #26224 üzenetére
Azt hiszem az öreg egy egyirányú utcában ment a megengedett iránnyal szemben. Az azért előfordult már normális emberrel is, hogy próbált az egyirányú utcában szemben osonni valamilyen okból (nem mert elnézte)Ez azért más mint amikor felmennek az autópályára szemben. (Persze szabálytalan.) Lehet hogy csak így rövidebb volt neki kihajtani az utcából. Mindegy, nem is azért mondtam mert egyetértenék az öreggel, sőt még neki állt feljebb, meg is érdemelte a bilincset. Azért jegyeztem meg, hogy a bulvár is rá tud azért tenni egy lapáttal a dologra.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
AMD Power
titán
válasz philoxenia #26229 üzenetére
Mind1 nekem ,de az ilyen max csak a WC-re üljön be.
-
fatal`
titán
válasz AMD Power #26226 üzenetére
Én még mindig nem értem, hogy ez, hogy a p****ba lehet. Nem tűnik fel valakinek, hogy:
- Bal oldalon megy (jobbra van a másik oldal)
- Mellette mennek vele egy irányban az autók?
- Kicsit sok a behajtani tilos tábla mire tényleg eljut az autópályáig, ahova ráadásul bal oldalról sorol be -
fatal`
titán
válasz philoxenia #26235 üzenetére
Az nagyon jó lenne, ha még azt is látnák, hogy mikor álltál meg WCre menni...
-
DeadMeat
nagyúr
[link] hmm
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
_seth_
veterán
válasz DeadMeat #26241 üzenetére
Most akartam linkelni... ez a valóság... és még csak rakomány sem vot a teherautón ráadásul egy egész könnyű változat (egy modernebb kamionhoz képest)....
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Azért nem semmi, hogy az M70-es úton múlt héten egy román busz, ma egy román személyautó, összesen 8 halott... ma pl előzni nem tudott a román autós.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
vikvuk
senior tag
Ki mondta, hogy aki jobb autóban ül sikeresebb?
[szlovák rendszámos Bentley][ Szerkesztve ]
A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
-
MaciG
addikt
válasz vikvuk #26246 üzenetére
Tudod, kivétel erősíti a szabályt.
Egyik barátom faterjába egy mentőautó ment bele hátulról, úgy, hogy nem szirénázott, hanem csak normál tempóban közlekedett. Pedig szerintem a mentőautót vezető mentősök elég jól tudnak manőverzeni, de ugye kivétel mindig van!
[ Szerkesztve ]
BANZAII
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest