Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    válasz ecaddsell #99632 üzenetére

    Teljesen off, de tessék.

    > Nekem sok sebből vérzik ez a történet (pl. személyiségi jogok miatt csak úgy random fényképezel ismeretlen embereket erősen vakuzva egy jobb bulin; nem hiszem, hogy rajongani fognak érted..). Az ilyesmit érdemes meghagyni a hivatásos akció meg esküvő fotósoknak.

    Nincs arról szó, hogy én hívatlanul beállítok random egyetemi bulikba, ahol aztán ismeretlen emberek arcába vakuzom. Az itteni HÖK/kollégiumi bizottság szervezésében én vagyok a fotós ezeken a bulikon, a többiek tudják, hogy ki vagyok, ismernek. És eddig senki nem szólt, hogy zavarná a vaku. Személyiségi jogok tekintetében is egyszerű a helyzet, én a képeket nem publikálom, átadom a kollégiumi bizottságnak, ők meg megosztják a többi hallgatóval. Bár van egy pár képem az eddigi bulikról a nyilvános instájukon, ennek ellenére ezeket nem szívesen linkelném be ide. Szétvakuzni meg nem szoktam az eseményt, mert akkor meg teljesen elveszik a képekről a bulihangulat.

    Az FL-600R-hez: FL-600R left to right not working. Ebből a threadből arra következtetek, hogy nem egyedi hiba. A vaku összes többi funkciója rendesen működik amúgy, de jobbra-balra nem lehet elforgatni egyáltalán(!), csak fel-le.

Új hozzászólás Aktív témák