Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz aginor #97291 üzenetére

    A stabi hiánya miatt én is húzom a szám. Az én preferenciáim: a kis méret, jó jpg (raw elutasítva nálam), filmszimulációk, jó obiválaszték, dönthető kijelző. Ezeket hozza. A fogása képek alapján elég kérdőjeles, félek könnyen kiesik a kézből, ezen majd a csuklópánt tud segíteni remélem. Szerintem én belevágok majd.

    jaanoo89:
    "Nekem azzal az a bajom, hogy az 27/2.8 és nem 27/2. Szóval a sokat lesajnált MFT háttérelmosást nem tudja hozni az a szett, a Pana 20/1.7 ráadásul egy bitang jól sikerült üveg."

    Igen, lehetne f:2. Én se bánnám. Valószínű a méret rovására oldhatták volna meg. Nem tudom, kíváncsi leszek rá hogy milyen.
    Van 20/1.7-em. Optikailag jó, és kicsi. Ez a két jó tulajdonsága van, de sok negatív is. Például a brutálisan lassú autofókusz. Egy helyben fekvő kutya, aki rágcsálja a játékát, és csak a feje mozog, 10 képből 3-4 jó ha megfelelő, mert már nem ott van az élességi síkban, mert mire az AF méltóztatott valamit is művelni, már eltelt az idő. Nincs rajta rekeszgyűrű (nyilván méret kérdése megint). Zajos az AF. Videónál nincs AF-C (illetve fotónál sincs).
    Az a 20/1.7 az egyik legkedveltebb obim a valaha volt összes közül, mégis úgy fogok rá visszagondolni, mint egy tipikus "lehetett volna" obira.

Új hozzászólás Aktív témák