Új hozzászólás Aktív témák

  • PredatorZoli

    Topikgazda

    válasz bozsokiandra #85825 üzenetére

    Amit te most írtál az egy ellentmondás, abban a formában nincs értelme. Ha arról lenne szó hogy sok a kihitelezhető pénz, akkor nem kellene válogatni mert mindenkinek adni lenne érdemes, hisz van bőven miből.
    A betéti kamat más miatt alacsony egyrész mert megtehetik, másrész pedig a különadók, kamatstopok és egyéb nyalánkságok miatt, valamiből meg kell élniük. Eleve sok ember akkor is berakja betétbe ha nem kap rá kamatot mert nem ért hozzá, akkor meg miért ne használják ki ezeket a tudatlanokat.

    Egész egyszerűen arról van szó, hogy jelenleg nem annyira éri meg a banknak kihelyezni hitelt, ugyanis az 1 napos betétekkel többet keres, ráadásul a hitel kihelyezésével jelen helyzetben többet kockáztat és a birshez képesti marzsok sem jók. Nőttek a kötelező tartalékráták és hasonló paraméterek, azaz összességében kevesebbet tud kihiteleztni és kevesebbet is érdemes, azt meg inkább annak adja aki jobb adós, több pénze van.
    Azon túl pedig a keresleti oldal is visszaesett, ilyen kamatok mellett már nem éri meg az embereknek felvenni vagyis igény sincs már rá annyi.

Új hozzászólás Aktív témák