Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz freaghill #29388 üzenetére

    Na de hasznalhatod ugyanarra az egy celra. Nyilvan ha neked nem kell tobb, mint amennyi egy szerzodesben osszegyulik, akkor nincs ertelme. Ez azoknak jo, akiknek a lakasceljahoz tobb penz kell es tudnak tobbet felretenni a 30%-ert (vagy: kesobb is lesz lakascel pl. ugyis vesz fel hitelt es abba torlesztgeti, tehat par evvel megnyujtana az alltamot ugy, hogy kozben a 4 ev tokehez hozzajut).
    Ez tulkepp annak egy jobb alternativaja, hogy kotni akar valaki egy masik szerzodest (nyitasit kell fizetnie es ujbol 4 evig varnia). Ha ez nem kerul szoba, akkor persze hogy ne foglalkozz vele.
    Illetve annyi, hogy ha "egymas utan" (megoszt, kivesz, ujat fizeti) hasznalod, akkor nem kell plusz adoszam se. Mondjuk ott kicsit azert kerdezgetni kell, hogy pontosan mikortol fizesd az ujat hogy ne legyen utkozes.
    A 4 ev 2 honap is csak a "normal" lejarat, eleg ha a felmondas vege 4 ev utan esik, akkor mar jar az alltam (bar ertelmezes kerdese, lehet hogy felmondaskor legyen 4 eves, ezt kerdezd meg elore, hogy ott ahol van hogyan ertelmezik).

Új hozzászólás Aktív témák