Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz concret_hp #18135 üzenetére

    "ha nem vagy szarban nem adnak"

    Akkor nem éri meg mi? :DDD Bocsi, de itt van egy kis logikai gixer. A piacról olcsóbban finanszírozható a többi ország, de a miénk nem.
    Ha az IMF csak 2,5%-ot kér, semmi mást nem kér és nekünk csak kérnünk kell a pénzt és adják és ezt a piac is tudja, akkor miért kéri a piac minimum a dupláját? Hm?
    Azt mondod, hogy a piacról olcsóbban lehet finanszírozni egy országot 2,5%-nál, tehát állítod, hogy van piaci kereslet 2,5% alatt is állampapírra, de piaci vereny meg nincs szerinted? Dehogynincs, van az, csak a piac szerint mi jobban járunk az 5%-al, mint az IMF 2,5%-val. Szóval szerinted vagy mindenki hülye a piacon, vagy csak mi vagyunk a hülyék, hogy nem IMF pénzből finanszírozzuk a mit is? Ja hogy mindent. :DDD Szerinted nekünk az összes adósságunkat egy összegben vissza kéne fizetni IMF hitelből, mert az csak 2,5% nem?
    Kérdezz meg egy devizahitelest jó e ez a buli. Most van belőlük egy pár. Kérdezd meg mennyire tud előre tervezni.
    Ennek a kis fika gazdaságnak a fika Forintját te vállalod, hogy tartod? Rádspekulálnak betojsz, de nem baj, mert van hitel 2,5%-ért, majd veszel fel még egy kicsit.
    Azt is megmondják, hogy mit csinálj, hogy vissza tudd fizetni, tehát rád nincs is szükség, egy pár érettségis ügyintéző elég is lesz kormánynak havi 150k bruttóért. Tiszta haszon. A hitel is olcsó. Mire várunk még? :DDD

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák