Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
TexT-BoY #1705 üzenetére
Fogj egyszer a kezedbe.... Nekem elég sokszor van alkalmam 350D + kitobi kombóval fotózni, de nagyon durván siralmasan rossz, nem is tudom hogy gondolták, tényleg ennyivel drágább lenne egy fogható váz, vagy hogy jött ez nekik, de nekem nagyon durván nem jön be, annyira nem, hogy megszokhatatlanul rossznak ítéltem a 400D-vel együtt, pedig amúgy remek gépek lennének a kategóriájukban sztem.
Viszonylag sok gépet tapiztam és kb összesen a Nikonoknak meg az Oly E330-nak volt értelmes fogása. Pentaxokat mondjuk pont nem fogtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest