Új hozzászólás Aktív témák

  • Zeki

    nagyúr

    válasz Ájvé #79590 üzenetére

    Van 3 gyerekem. Neked?
    Hidd el a gyerekek, pláne ha kisebbek, úgyis baromira tele vannak energiával, tehát ha otthon játszanak a telón, számítógépen, akármin, utána úgyis mennek rohangálni/focizni/bringázni/görkorizni . Aztán ugyanez visszafele, majd random szerűen. Nálunk még vannak pedálos traktorok is, azokat is tekerik. Aztán mennek hintázni. Majd újra jön a random játék az utcán a többiekkel. Ugyanis a hintán kicsit pihentek.
    ÉS MIKOR ÉN MÁR A NÉZÉSÜKTŐL IS LEFÁRADOK ESTÉRE, EZEK MÉG ORDÍTOZVA ROHANGÁLNAK FÜRDÉS UTÁN A HÁZBAN.
    Igaz előtte leültek mesét nézni, telón autót vezetni, legózni, youtubon kinder tojásos videókat nézni.... de ez csak arra jó, hogy újra feltöltődjön az energiaszintjük.

    Iszonyat gyorsan változik a világ.
    Nekem huszonéves koromra lett meg az első mobilom, egy Nokia 3210. Most mondjam azt, hogy köcsög gyerek, te is kibírod huszonéves korodig? Nem döglesz úgysem bele!
    Csakhogy pont a rettenet gyors változásokkal kell haladni, és a gyerek erre fogékony, ha hagyod. Ha nem hagyod, lemarad. Persze figyelni kell, mit csinál, mennyit csinál.
    Én már leszarom a fészbúkot, a gyerekem meg könyörög hogy náluk a suliban minden osztálytársának van, hadd legyen neki is. Kamu születési dátummal lehet is.
    A 3 éves gyerekem okostelón meg tableten is megkeresi a neki kedves játékokat, elindítja, tudja hogy kell a felbukkanó reklámokat kinyomni. De ez nem azt jelenti, hogy ő aztán most már azon él egész nap. Simán elunja 10 perc alatt, és otthagyja. Ez is csak 1 játék a sok közül.

Új hozzászólás Aktív témák