Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Sziasztok!

    Új telefont szeretnék venni az alábbi paraméterekkel:

    - Árkategória: Fogalmam sincs a lenti igényeim milyenbe férnek bele. (40-50 eFt felett még nem vettem telefont, mert kicsit pazarlásnak érzem egy ilyen gyorsan elavuló világban, de ha másképp nem lehet megoldani...)

    - Használt vagy új: Új.

    - Hol vennéd meg? Lehetőség szerint szolgáltató függetlenül, Áfás számlával lenne a tökéletes.

    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Optimus GT540-est nyúzok most, ami már nem mai darab, így azt hiszem a hosszú táv a jó szó. Illetve cégesként egy Galaxy Ace Plust, amit utálok, mert tetű lassú. Ha éppen várni kell 1-2 hónapot, mert jön valami "csoda" hamarosan az se baj.

    - Mire használnád? GPS-navi, emailek, pár egyszerűbb app (authenticator), játéknál max az Angry birds bár nem ragaszkodok hozzá, esetleg zenehallgatás. Szeretném, ha nem lenne 1 hónap után dög lassú, mint a céges Galaxy Ace Plus-om (a legjobb, mikor navigáció közben úgy dönt, hogy 5 percig megfagy és nem navigál). Elég lapát tenyerem van, így a kijelzőből az Optimus-om elég szenvedős, az Ace meg határeset. Kamera nem kell, hogy 35 megapixeles legyen, van külön fényképezőgépem, a villanó viszont nem ártana, mert a gépem nincs mindig nálam és van, hogy telefonnal kell fényképeznem (pl: autó sérülést meló miatt) Ha esetleg 2 sim-es változat lenne, hogy ne kelljen 2 telefont cipelnem az is megtenné. (csak ne átirányítással fogadja a hívásokat az egyik sim)

    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Eddig androidjaim voltak, de kezdem azt hinni, hogy nincs az a hardver, amin döccenés mentesen menne, plus mostanában kacsingatok a WP-k felé.

    Segítségeteket előre is köszönöm.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák