Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyooka

    tag

    Sziasztok!

    Az én kérdésem kicsit összetett lenne.
    Lejárt a hűség a céges előfizetésen amit mindenképp hosszabbítani kell. Van pár telefon amit 0 forintért illetve 4990ért add ehhez a csomaghoz amiben vagyunk a szolgáltató.
    A telefon ajándékba lesz karácsonyra, de nem biztos, hogy az illető kedvelni fogja (idősnek lesz, nem tudjuk megfog-e barátkozni a simogatással) ha nem akkor valószínűleg a készüléken tovább adunk mert jelenleg a családba mindenkinek ennél jobb készüléke van.
    Igaziból a kérdésem, a lenti készülékek közül melyik az amelyik ha marad akkor jó kis teló lenne, (a személy akié lesz azért nem teljesen "buta" ehhez, a laptop és digigép kezelésével elboldogul csak ehhez nem tudjuk majd mit szol) ha megy akkor meg még nem egy kiló kenyér áráért kell majd eladnom és nem hónapokig kell majd árulnom és szenvednem az eladással, tehát van is kereslet a készülékre.

    Tehát a készülékek: Alcatel OT IDOL, IDOL S, Desire 200, Desire 300, Lumia 520, Galaxy Ace 3, Galaxy Express, Xperia Sp, Xperia L, Lumia 620.

    Még egy off kérdés is: Most 12 GB adatforgalom lesz a csomagba szeretnék mellé Tandem Sim kártyát is kiváltani. Megtudom oldani, hogy ezt a sim kártyát egy stickbe belehelyezve tudjam a laptopon is és az asztali gépemen is használni?
    Aki a belvárosban lakik mi a tapasztalata a mobilinternettel kapcsolatban? Leginkább Kálvin tér és környékére vagyok kíváncsi.

    Köszönöm mindenkinek a segítséget előre is!

    Iphone 5 16GB White

Új hozzászólás Aktív témák