Új hozzászólás Aktív témák

  • pattantyu

    tag

    válasz silvergod #37624 üzenetére

    Megneztem, a p6, sony xperia sp, htc one mini kb egy meret. Ebbol a p6 azert log ki, mert az a legvekonyabb.

    A p6, htc one mini ugye negymagosak, mig a sony sp, meg a samsung s4 mini ketto. Csak az s4 nem hd felbontasu, a tobbi igen. Ha jol lattam, akkor az s4 mini is 1,7GHz, meg a sony sp is. A sony sp hd felbontasu ugye, az s4 mini qhd, tehat ha van plusz ero az sp-ben, az tuti elmegy a kijelzo kezelesere. Tehat szerintem jo esetben is kb azonos a sebesseguk. Teny, hogy az s4 mini qhd-ja engem is zavar... Amugy viszont a kijelzoje sokkal szebb, illetve szenzorkbam, meg kiegeszito szolgatatasban is hasonlo a sonyhoz, ha nem tobb.

    Ma bementem a t-mobilehoz. Megneztem a htc one mini kivetelevel az osszes telot. Az s4 messze a legkisebb meretben, az s3 meg a legnagyobb. A p6 nagyon szep, az sp kepe meg nagyon fako. Mondjuk azt talan meg lehet szokni.

    Hosszutavra veszek most mobilt, ezert jo lenne olyan mint a kb 3 eves defym volt anno. Az nekem nagyon bejott, es meg mindig jo lenne, ha nem kezdene meghulyulni, meg nem vettem volna a kezembe egy masik 4.2-es androdot futtato telot (thl w8, meg a mostani jiayu g2s). Az uj android annyival kenyemesebb, hogy nagyon nehezen szokom meg ujra a defymet, amikor neha megis megprobalok visszaallni arra...

Új hozzászólás Aktív témák