Új hozzászólás Aktív témák

  • sztivo

    őstag

    válasz sfdrakex #147564 üzenetére

    Senki nem gondolja magát okosabbnak, max te, inkább itt szövegértési problémák vannak :C de ha valami nem világos, nem szégyen kérdezni.

    "- Árkategória. 40-50 max
    - Használt vagy új? Használt is tökéletes.
    - Hol vennéd meg? Ha új akkor teljesen mindegy, használtan innen apróról. gyártói ragaszkodás nincs, lehet "kinai" is, csak stabil legyen (samsung, xiaomi, lg, huawei modelleket légyszi ne, mert azokat ismerem, azokból tudnék válogatni, első sorban más gyártók és típusok érdekelnek"

    Mutassak neked 16th-t 50-ért, tessék, lehet használt is.
    Felsoroltam 4 gyártót, aminek ISMEREM a modelljeit, ABBÓL TUDNÉK válogatni, ergo hátha van más is. Közben ott a OnePlus, amire nem is gondoltam, ott az Oppo, Lenovo, Sony, ZTE, Asus, gondolom ezek baromira ismeretlen márkák, ebből véletlenül se jó egyik se, mert csak az a 4 márka létezik, amit kizártam..
    Nem tudom de szerintem a köznyelvben pl az Oppo, Meizu meg a ZTE még mindig "kínai", nem véletlenül tettem idézőjelek közé. Erre elkezdtek itt sorolni mindenféle vackot (homtom, umi, umidigi, ilike stb, amire nyílván nem is gondoltam, nyilván erre utaltam a "stabil legyen" alatt), meg hogy szeretek szívni.. aha..

    Gondoltam ez a fórum arra való, hogy lehet kérdezni, és kapok majd ajánlatot, amit nyugodtan lehet venni. Ehelyett csak a nagyképű válaszok vannak. Eskü egy pár óra gsmarena-val jobban jártam volna, nem tudom miért nem lehet kulturáltan válaszolni...

Új hozzászólás Aktív témák