Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    Olvasom, hogy vegyesek az érzelmek és a tapasztalatok az új AVG-vel kapcsolatban. Hát, nekem sehogy nem jön be ez a Linkscanner történet. Teljesen tiszta rendszerre telepítettem, 80 megabites vonalam van, de a linkscanner így is befog egy valag oldalt, amin van flash! A Facebook-os oldalakról nem is beszélve.
    Nem tartom szar programnak, de ez a linkscanner sosem volt és sosem lesz a kedvencem. Egyszerűen egy szarnak tartom, mert egyik termék webvédelmi kiegészítőjénél nem találkoztam ekkora weboldal befogással.
    Maga a program nem rossz, az Identity Protection kifejezetten jó. A dizájn is tetszik, csak ez a linkscanner ne lenne. Tudom, megoldás lenne ha leszedném és e nélkül telepíteném fel, de én azt mondom, hogy nem véletlenül találták ki ezeket az okosságokat az AV gyártók, és nem véletlenül lett rétegesen felépítve a programuk! Így nálam emiatt az AVG felejtős.

    Tényleg nem akarok senkit megbántani és azt se akarom, hogy azt gondoljátok, hogy szarozom a programot, de nekem ez a véleményem!

Aktív témák