Új hozzászólás Aktív témák

  • mgTerminator

    veterán

    válasz 4D4M #1060 üzenetére

    Octopus intelligent tarifám lesz hamarosan ami azt jelenti hogy 23:30 és 5:30 között 7.6p/kWh az áram Angliában. Ez nem kapcsolt áram, 1 fázis van folyamatosan, csak van okos villanyóra ami 30 percenként jelenti a fogyasztást.
    Mit értesz átkapcsolgatás alatt?
    Jelenleg elég hideg van kint +3 és +5 körül éjszaka nappal kicsit több, de nagy átlagban a +10 a jellemző.
    Jelenleg úgy állítottam be hogy éjfél és 5:30 között csináljon melegvizet de este 9-kor már nem volt elég 1 zuhanyzásra. Nem tudom ez ilyen gyorsan ki tud hűlni vagy valamit rosszul állítottam be? Illetve van valami cirkuláció amire még nem jöttem rá hogy mit takar, illetve mennyi áramot fogyaszt.

    7 termosztát 7 különböző helyiség padlófűtéséhez van ami jelenleg még nem üzemel, ezért csak a hőszivattyú kontrollpanelbe épített hőmérője a termosztát.

    Van egyébként egy 250L-es víztartály és egy buffertartály is ami nem tudom hány L-es de nem kicsi. Monoblockos a hőszivattyú egyébként tehát már kintről pumpálja be a melegvizet.

    Köszi, még csak ismerkedünk. Ebben a házban péntek este lett bekapcsolva a fűtés hosszú idő után és eddig még nincs túl meleg és úgy pörög a villanyóra hogy rá se merek nézni :U

Új hozzászólás Aktív témák