-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz CactuS #187317 üzenetére
Habár be se fér a garázsba, azért egy ilyen Bálnával is elbohóckodnék, csak óvatosnak kell lenni, mert a Toyota IQ és Smart fortú méretű kis bolhákat úgy tapossa el hogy fel se tűnnek
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qtya123
őstag
válasz CactuS #187302 üzenetére
Én pont ma láttam egy Raptort szürreális körülmények között.
M6-on mentem a szokásos 150es utazó tempómmal (persze ez 130 ám, csak sokat csal az óra ), erre a tükörben látom jön két magasan lévő fényszóró, köztük sárga helyzetjelző sor. Nem tudtam mi lehet ez, aztán megelőzött és akkor látom, hogy egy batár Raptor.
Fura látvány volt ekkora pickupot nagy dög gumikon kb 160-al látni közlekedni. Mondjuk gondolom valahol 180 körül lehet egy ekkora dögnek vége, szóval ki lehetett nyomva rendesen a szeme csórinak.
[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
válasz CactuS #187376 üzenetére
Ezek batár nagy dögök.
Olaszországban volt hozzá szerencsém. Parkolóban konkrétan pont 2 helyet foglalt el , és még az olaszok is megálltak megnézni, hogy wtf is this, pedig ők elég immunisak az ilyenre.
A poén az volt, hogy az autó magyar rendszámos voltOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Qtya123
őstag
válasz CactuS #187376 üzenetére
A tök tudja. Nagy volt és kék... Hátul csak a Raptor feliratot figyeltem.
Sötétedett már. 3 vagy 4 sárga led volt a két fényszóró között, ha ez esetleg különbség a két autónál.Szépek ezek a nagy dögök az tény. McDrive-ba már kétszer meg kell gondolni, hogy befordulsz-e velük.
Itt beszélgetünk ezekről, aztán a valóság meg az, hogy lassan örülsz, ha Európában találsz 3 hengernél többel új autót.
[ Szerkesztve ]
-
Szada85
aktív tag
válasz CactuS #187995 üzenetére
Nem-nem, én sem azt mondom, hogy utánamenni, és úgy számonkérni, hanem ha megvan a cég elérhetösége, lehet megpróbálkoznék egy e-mail-lel/telefonnal, hogy ez egyik kollegájuk ezzel a rendszámú autóval ekkor itt ezt a kárt csinálta, amiröl videófelvételes bizonyíték is van, és kultúrált módon megpróbálni rendezni.
Lehet, hogy elhajt a cég, de akkor még mindig ott a rendörséges szál persze.
Egyébként nem ismerem pontosan a BTK paragrafusait, de az ehhez hasonló eseteket simán felskálazhatnák cserbenhagyássá (amennyiben jelenleg nem az), mert egyre gyakrabban olvasni mindeféle közlekedöedénnyel ilyeneket, itt kint is szaporodnak az ilyen publikált esetek. -
Szada85
aktív tag
válasz CactuS #188000 üzenetére
A morál szerintem (különöbözö mértékben), de mindenhol romlik.
A "nagy nyugaton" is lehet ilyet látni (hozzátéve, hogy nem látni persze milyen nemzetiségü az adott soför), a társasház elött is hetente megesik, hogy koppanásig tolatnak ki-beparkoláskor, múltkor az IKEA parkolóban használta tolatóradarnak a másik autó lökösét egy forma, kétszer is sikerült nekimennie, mire kiállt, egyik se szállt ki/hagyott semmit, úgy tesz, mintha nem is észlelné, és elhajt.
Néha járnak a melletünk lévö erdöbe -állítólag intézetis- tinik bulikázni, nemrég az afterparty jegyében majd az összes utcán parkoló autó tükrét leverdesték/lerugdosták távozás közben. Rendör kijött, kapott mindenki egy cetlit, hogy "igen, rongálás volt", és csaó.
-
törölt tag
válasz CactuS #188307 üzenetére
Na akkor annyira nem is elérhetetlen. Bár a Megane árát amit félreraktam abból nem fog kijönni , de nem lehetetlen idővel. Majd mikor 20 éves lesz a P2. Simán vennék egyet amúgy.
Teljesen meg tudom érteni Antit, bár én nem igazán vagyok autóbuzi, de elég keményen változnak az igényeim napi szinten attól függően hogyan keltem épp fel. Így meg sose tud magának jó autót venni az ember, olyat amit egy év múlva is megnéz a parkolóban, hogy na bzdmeg ez az én fasza autóm, és enyhe erekciója lesz.[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz CactuS #188760 üzenetére
Mert felesleges bele a versenyolaj, nem versenyre való, ezt már máshol is megmondták
Amúgy az olaj a legkevesebb gond arrafelé.[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
válasz CactuS #189009 üzenetére
Nekem is, mert kell a gyakorlás meg jó móka is. Volt 3 nap letaposott jeges a mellékutcákban, Swifttel nem sokat mentem, mert borzalmasan más a viselkedése az olajos automata miatt, azt újra kell tanulni ilyen felhasználáshoz.
Kézivel totál más, közvetlenebb, azzal jobb volt. Apró gázmozdulatokkal és kormánnyal tök jól terelgethetőek a kocsik. Persze téligumival. Ha keveset adtam a motorfék miatt ment le az eleje, ha sokat akkor a kerékpörgés miatt, kormánnyal az ív növelésével is abbahagyja a csúszást, persze csak amíg nem jön a bástya. Eddig még nem mentem neki semminek. -
pit stop
addikt
válasz CactuS #189163 üzenetére
Jobbulást - ha volt tünet kicsinek.
Ma érezhető jobbak voltak utak. Tegnap este úton kellett sétáljon, cipőben is csúszkáltam, pedig +5-7 fok volt. Tegnap előtt meg egy zebrán alig bírtam megállni, minden elektronika működik a kocsiban
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
ngaba
aktív tag
Jobbulást mindenkinek. (Szerk.: Ja, most látom, hogy ez már múlt idő.)
Furcsa, nekünk az első tünettől kezdve 10 nap volt a karantén csak, és a végén sem volt teszt. És tulajdonképpen az első tünet is bemondásra ment (a pozitív tesztnél pár nappal korábban volt). Ezek szerint megyénként / régiónként eltérő a protokoll, vagy a tünetek is számítanak, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Kollegam 5 hetig produkalt + tesztet, fonokommel sokat megyunk egy autoval, megbeszeleseken, liftben stb sincs nagy tavolsag kozottunk, o pozitiv lett en negativ. Anyukam negativ, elettarsa pozitiv.
Masik kollegam par hettel kesobb lett pozitiv, felesege negativ, en tovabbra is negativ.A fogyasztas pedig 7,4.
"Bad reklám is reklám too"
-
MC Pite
veterán
válasz CactuS #189295 üzenetére
Ovijárat: Elfelejtettem megint áthúzni az utakat a mostani telefonra, így nem tudok screenshotot dobni, de anyámékhoz való 3 kilométeres hidegmotoros oda és másfél óra múlva hidegmotoros vissza körök 5,x-6,x-literes fogyasztással szoktak megjelenni a 208nál, ami reálisnak is tűnik tankolás alapján. Vidéki kisváros, ebben közlekedési lámpák persze nincsenek. A víz elvileg már majd 90°os ilyenkor, olajat nem néztem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
veterán
válasz CactuS #189322 üzenetére
Ilyen, csak fehérben: [link]. (Rájöttem, hogy ez csak nekem volt tegnap esti cikk, valójában 4 napos.) Erősen látszott rajta a házilagos lakatolás, de 160 (vagy 170) ezerért nem várok mást.
Egy olyan autót keresek, amit nyugodt szívvel ütök-vágok. Ha csak kicsit lenne csúnya, akkor folyton azon törném a fejem, miként csinálok belőle patikát. Na erre nincs szükségem.
Olyan kell, ami pár éven belül menthetetlenné válik, addig pedig kap friss olajat, szűrőt, felpumpálom a kerekét. Basta! (Semmi vezérléscsere és társai.) Ahol rohad, oda sztaniolpapír és neolux spray. -
Qru
MODERÁTOR
-
Snoop-y
veterán
válasz CactuS #189374 üzenetére
Valoszinu ugy tortent ahogy irod. Plusz regebbi autoknal nem volt meg ilyen szofisztikalt elektronika ami be tud avatkozni. Az SX200 (315 LE) is elegge eletveszelyes volt. Gyakorlatilag 20 fok alatt nem volt tul sok tapadas parszor atusztam vele 2 savot keresztben ha nagy gazzal manovereztem. Itt meg mintha vizes is lenne egy picit.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
stickermajom
addikt
válasz CactuS #189375 üzenetére
Nem is arról beszélek, hogy dózerolják le a Mecseket, de amíg akár egy ember életét is meg lehet ezzel menteni, igenis legyen bukótér legalább a forgalmas utak mellett. Egy szimpla balesetnél is sokkal nagyobb bajt tud okozni, ha fákkal teli területre esel.
Ismerősömék is kettőt forogtak Vitarával a kukoricásban mert elaludt a sofőr, megúszták mind az öten ilyen-olyan törésekkel, illetve egy belső vérzéssel. Fák esetén valószínűleg nem szállnak ki mindannyian.A vadveszély táblát meg inkább hagyjuk, semmi másra nem való, csak a vadásztársaság felmentésére. Helyenként már az autópályán is kinnvan. Igazából kirakhatnák az országhatárra is..
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- C# programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest