Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- OpenWRT topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz Melorin #37660 üzenetére
Tegnap lattam valakit gdaxon 2.6 millio dollarert 10 ezres aron btc-t venni.Ha kiülte a 9000$-os reszt,akkor most igencsak jol jart. Szerinted ez az osszes vagyona,vagy csak szorakozik egy kicsit? Mert szerintem az utobbi.
Erre a kisember azt mondana,hogy ,,oo ha lenne 2.6 millio dollarom mar reg Bora Bora-n sütkereznek". Persze..par napig,hetig,honapig igen. Majd kezdodik az egesz elolrol,csak mas tetekkel.Give me your cum,bull!
-
AAntii
őstag
Inkább a pénzt csak pénzzel lehet keresni része igaz a dolognak. Ahogy már sokszor szóba került, a topikba jellemzően bérből és fizetésből élő emberek járnak, akik az eddig akár évek alatt felhalmozott tartalékukból veszik a videokártyát, nem a farzsebükből előrángatva a húszezres köteget. A gamerekkel kapcsolatos szarkazmus pedig annak köszönhető, hogy a többség már rendelkezik videokártyával, amit a felfokozott piaci helyzet által felfokozott árszinten adnak el, majd csodálkoznak, hogyha 40 ezerért elmegy a 280x (amit másfél éve 30 ezerért alig tudtam elrimánkodni), akkor a 1060 sem 50 ezerbe kerül.
Játszani pedig a pc jelenleg nagyon drága, drága hozzá minden, ram, vga, hdd, ssd, nem tudsz olyat mondani, ami olcsóbb lenne, mint 3 éve mondjuk."Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
fogtunder
nagyúr
különítsük el azt, hogy megveszel játékre egy 1060-ast, meg azt, hogy befektetési céllal veszel 6db-ot. játékra venni drága, én is több hónap alatt raktam össze annak a 970-nek az árát. a bányászrig azért van, hogy visszahozza a pénzt. nem mondom, hogy kevés volt, de meghoztam egy döntést, hogy inkább ebbe rakom, mint hogy ott parkoljon kincstárjegyben, ami szemmel nem látható hozamot produkál.
olyan ez, mint az újautó. privát emberként soha az életben nem vennék, mert a legnagyobb bukó, de ha van egy céged, amiben költségként elfér, mert adóalapot csökkent, akkor miért ne?
de egyébként is csak nálunk ekkora probléma ez, bárhol olvastam utána, mindenhol kb. 1070 szinten kezdődik bányászföldén az élet, aminek tényleg jobb a megtérülésije, de annyi már nem volt rá.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
tisn
addikt
Vicces ezt olvasni, hogy egyeseknek mennyire kis értéket jelent egy 1060 ára
Más meg hónapokig tesz félre, hogy megvehesse.ez van, sokat szamit, ha az ember mar nem gyerek es keresete van
de elhiheted, hogy inkabb lennek csori 20 eves egyetemista, mint kozepnegyvenes, aki vehet jo par 1060-t kulonosebb gond nelkul -
Vigilante
őstag
A világ már csak ilyen.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Bestbuy játékok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Horgász topik
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
Állásajánlatok