Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz z123456789 #70514 üzenetére

    A befulladt próbálkozás elmaradt. Fent van mindkét rendszer :Y Ez super!

    Miattad raktam fel a chakrát, de ha tudtam volna, hogy így betámadsz, akkor 100 hogy másikat választok.

    Miattam? Nem írtam sehol, hogy javallanám mostanában, anno a legfrissebb RC5 megjelenésekor írtam egy blogot róla, milyen jó lesz, mert már akkor úgy látszott kijön a stable verzió. Nekem tényleg a kedvencem a Mint C mellett, de azt a blogot is pár nap után töröltem. Nekem nem érdemes blogot írni, mert revansfelületnek gondolják páran.

    Nem tudom milyen betámadásról beszélsz, mivel ha ilyen nyílt stílusban írok, annak egyetlen célja van, hogy az addigi langyos jajnemaztkéneinkább helyett végre felhívjam a figyelmet valamire és csak így lehet. Ez a fajta comtech az, amit igen régóta alkalmazok gyakorlatban, rühellik, de bevált mindig. Írásban a nyekergők miatt elég kockázatos, mivel épp minap is beszürkültem, de ez gyakori. ;] Szóval segítő jellegét emelném ki a dolognak, mert betámadásnak semmi értelmét nem látom, míg engem nem támad valaki! Érted így már?

    Ez nem volt valami nehéz, szóval nyilván te nem ezt érted felrakás alatt, ha nehéznek találod.

    Én azt értettem alatta, hogy felrakás után minden működjön rendesen, nálad nem volt semmi gond szerencsére, nálam is inkább a megelőző verziókkal. Ez egyébként gépfüggő erősen vagy én vagyok idióta a rollingokhoz.(persze nálam a működés azt jelenti, hogy a megszokott disztrómmal tükörbe legyen minden részlet)

    A szart sem érő gyűjtőnéven kívül mire vagy kíváncsi, vagy miért vagy kíváncsi?

    Nem én vagyok kíváncsi, egyszerűen ilyen ez a topik, ezért is van az Összefoglaló elején, hogy célszerű ezzel kezdeni, hw/sw adatok, ez a telepítéssel kapcsolatban is hasznos lehet.

    Sorry, hogy egyáltalán írtam bármit is, mivel nem segítségre volt szükséged, csak blogoltál egyet, mit szeretnél felrakni. Végül is a hw-ről is írtál, hogy laptop két meghajtóval. Ez is valami, bár úgy látom mások is próbáltak azért faggatni hw ügyileg, vajh miért? De igazad van, a többiek tudtak segíteni, minap is ezt írta egy ft, hogy én soha nem segítek senkinek. ;)

    Valami egyszerű Linuxot. -ezt írod, mert amúgy ez a Chakra lenne? :DDD Hááááát.....ja

Új hozzászólás Aktív témák