-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobi22
csendes tag
Sziasztok
Most vettük észre a LG 55UJ635V 4K UHD készüléken hogy elkezdett felhősödni,de elégé.
2 hetes a készülék ennyire hamar kijönne rajta ez a hiba?Másnak is volt ilyen hamar ?
És akkor irány vissza gariba ??Vagy cseréljem más tv re mit gondoltok?? -
-
Eriqo
csendes tag
Sziasztok
Egy kis help kellene nekem Nemrég vettem egy LG 47LA667S TV-t, amihez csak Magic Remote volt. Vennék egy hagyományos távirányítót, de elég sok féle típus van a neten. Megtenné valaki, aki ezzel a szériával rendelkezik, hogy megnézi és megírja a típusszámát?
Köszönöm előre is
-
gago1975
őstag
Szia.
Ezt az izét amit router-nek nem nevezném "T... 30Mbit/s Huawei ( HG8245H ) WIFI" adták neked a telekom-nál?
Milyen messze van a tv-d a router-től és milyen vastag betonfal van a tv-d és a router között?
Még a második mért eredményed is messze van az elfogadhatótól.Nincs lehetőséged digi re váltani? Az alap 100Mbit/100Mbit.
Ja és ha lehet akkor Lan kábellel kösd össze a tv-t és a router-t.Nekem ezt tudja a Tv illetve a szolgáltató. Tudom, hogy nem sok, de nekem bőven elég.
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
gago1975
őstag
Szia.
Itt találtam 1-2 panaszost akinek szintén baja van ezzel a router-el.
Kérdezz esetleg itt, hátha tudnak segíteni.https://itcafe.hu/tema/wlan_wifi_vezetek_nelkuli_halozat_kerdesek_es_valaszok/keres.php?type=-&stext=huawei+hg8245h&submit=
https://hup.hu/node/149613
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
Gömbike
senior tag
válasz bobi22 #86302 üzenetére
Nekem 55UJ6307 csinálta ezt.
A központi LG szervízben többször is jeleztem, végül kiküldtek egy szakembert. Ő lefényképezte működés közben, kitöltött egy jkv-t.
Egy hét múlva elvitték a tv-t és kaptam egy csereutalványt.
Ha felhívod az LG-t, ne hagyd magad, mert először próbálkoznak, hogy ki kell fizetned a kiszállást, ha a tesztkép jó, stb.
Nekem hasonlóan volt felhős a képernyő.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Egy 43uf680v készüléken ha egy jó HD hangos filmet nézek egy akármilyen lejátszóról, de közvetlenül hdmi kábellel, akkor a tévéből a hd hangok visszamennek egy erősítőbe másik hdmi kábelen arc csatornán?
Azért okoskodok, hogy egy nem 4k képes erősítőn menjen a 4k és a hd hang is
-
scream24
senior tag
Üdv. Tegnap vettem egy 49UJ6307 tévét. Vajon hol rontom el, de hdmi kábelen nem tudom rávenni, hogy kiküldje a hangot. Minden beállítást próbáltam, több kábellal is. Igaz ezek mind 1.4 kábelek, de eddig ezzel nem volt gond.Esetleg valami ötlet? Addig nézek valami optikai madzagot.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
scream24
senior tag
megoldodott...
[ Szerkesztve ]
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
veterán
-
-
withfield
újonc
válasz N.YCityBoy #86320 üzenetére
Panasonic ex780
3d-t is tudja. -
latis666
aktív tag
Lg tévét vettem webos 3.5-el. a beépített media lejátszó látja a dnla anyagokat de nyilván leírást borítót nem jelenít meg. Van erre valahogy mód? A Plexet beállítottam de (bár lehet csak bénázok) nem sok funkció van benne. Pl mikor egy rész véget ér nem kezdi el a következőt. Ezzel kapcsolatban van valakinek javaslata? előre is köszi!
-
scream24
senior tag
válasz vatomi #86322 üzenetére
Mármint mit nem lehet választani a tv-n? Hogy a hang HDMI(ARC) csatlakozón menjen ki? De van ilyen lehetőség. A baj az, hogy hiába választom ki, hang nem érkezik az erősítőre. Még kipróbálom majd egy újabb hdmi kábellal, hátha. Hoztam öcsémtől egy optikai kábelt, most így megy.
-
bobi22
csendes tag
válasz senki66 #86326 üzenetére
Gyengébb a telefon kamera képe simán csak ennyi ,a lényeg látszik megy vissza még a 15 napos
cserébe belefér
Már be is csomagoltam irány vissza.Nem ezt akartuk venni de valahogy csak ezt vettük.De csalódás
hogy egy ilyen készülék ilyen hibákat produkál.Samsung van nekem fiamnak Philips ő akarta lecserélni
erre a típusra igaz a Philips az csak sima HD de nagyon bevált készülék most azokat tanulmányozom
hogy nem e jobb lenne azt venni.[ Szerkesztve ]
-
Így kell kinéznie egy jó panelnek : [link] -32LH6047, a 27MP58VQ-P monitort már nem is fotóztam, az is ugyanilyen kiváló.
[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Met
nagyúr
43LJ500V-hez lehet venni másik gyári távirányítót?
Tapintás alapján nem tudom megkülönböztetni a gombokat és megszoktam hogy a Mede8er lejátszó távja tudja a bill világítást"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbáltam beregisztrálni a tévémet az LG oldalán a + garanciáért, de nem tudom a számlát feltölteni se pdf-be, se png formátumba sem.(Failed to write file to disk) hibát ír ki.
Járt már így valaki, ill. mi a megoldás?"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
-
lufi7
aktív tag
jpg.-ben sem fogadta el.
Ezek nélkül regisztráltam. Remélem nem lesz rá szükség.
Köszi mindkettőtöknek."Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
honda23
aktív tag
válasz N.YCityBoy #86320 üzenetére
Ez most vmi vicc?
Tele vagyok 3d filmekkel! Nem fogadom el a csereutalványt. Hozzanak bele egy ips panelt.
Mert a samsungka kitalálta, hogy ki kell lépni a piacról...nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
-
chopin42
addikt
Szevasztok! LG 32LJ500V jó vétel? Emagon elég jó ára van, vagy van ennél jobb 32/fullhd tv ilyen áron? Bocs hogy itt kérdem, de a tv-s topikban egyszerűen nem kapok választ...Másik jelölt ez lenne...
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Lg ps42b430p2w tévén beállítanám az "otthoni" módot, ehhez aktiválni kell a "plug & play"-t.
Itt viszont azt írja, hogy minden csatorna és beállítás el fog veszni.
Ki lehet ezt valahogy kerülni?#?*@&!
-
gago1975
őstag
válasz Dave567 #86336 üzenetére
Szia.
Ebbe szerintem bele se menjünk mert az LG és a Samsung fényévekkel előtte van a Sony-nak ha ugyan azt a kategória szegmenst hasonlítjuk (kép megjelenítés/nyújtott extrák, op rendszer stb )össze.
Ár/érték arányban meg főleg.Nyilván akinek Sony van az már csak azért is azt fogja dicsérni, akinek meg LG/Samsung az meg azt.
Ha viszont megnézzük az összehasonlító teszteket vagy ne menjünk messzire csak a prohardver teszteket, akiknek total mind1, hogy kinek a gyártóját vetik górcső alá , még is az LG-t illetve a Samsungot dicsérik/preferálják jobban. Vajon miért is?A külföldi teszteket meg ne is említsük.
Persze a Sony nem rossz, nem szar, csak baromira túl árazott és android op.rendszer van benne.
WebOs3.5 vs Android?
Össze se lehet hasonlítani a kettőt. Ég és föld.
Ha a Sony tanulna a hibáiból, ugyan azokat a funkciókat kínálná a tv-k hez mint az LG és a Samsung, valamint ugyan azért az árért és nem android op rendszert használna, akkor nem kullogna a koreai gyártók mögött.A Sony régen a '90-es években (amikor 100Hz Trinitron/ 100Hz Black Trinitron) képcsöves tv-ket csinált(gondolom emlékszel rá, ha elég idős vagy) akkor Ők voltak az etalon.
Most sajnos már nem és ezt nagyon sajnálom.
Szerettem a Sony-t, mindig és most is Sony mobil-t (Z5) használok és a következő is az lesz mert abba "még" jók.Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
janes42
csendes tag
Sziasztok !
Telekomos iptv előfizetésem van, tervben van egy 49 colos LG tv vásárlása ezzel kapcsolatban melyiket ajánljátok? szempont az UHD.
Illetve van otthon egy 42 LF632V tv is ami szuperul működik a gyerek használja ps4-hez.
Kérdésem ha veszek egy magic remote távirányítót akkor a Telekomos külön távirányítót elfeljthetem és ezzel azt is tudom kezelni?!
Illetve az említett másik LG tv-t is tudom vele irtányítani ?!
bocs de erről nem találtam infot máshol ezért itt kérdezem. -
troland26
őstag
-
rendon
tag
Üdv
USB-re szeretném másolni a csatorna listát, de a menüben nem látok ilyen lehetőséget. youtobe-on a WebOS 3.0 ez kivitelezhető, 3.5 már nem. Vagy csak én nem találom?[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
válasz janes42 #86348 üzenetére
Nálam a régi tv távirányítójával megy az új. Visszafelé nem megy.
Régi: LD420 (2010?)
Új: UJ7507 /Magic remote/A régin van gomb az energiatakarékos módhoz. Gyorsan le lehet venni vele este a fényerőt. Ez kár hogy lemaradt a Magic Remote-ról. Elfért volna pl a netflix helyén.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. LG 43UJ6307-hez milyen vezeték nélküli billentyűzet ajánlott ? Elég hozzá egy átlag pc-s is ?
Minden funkciót el lehet érni a billentyűzetről ?Lumia 950XL
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest