Új hozzászólás Aktív témák

  • OldMike

    őstag

    válasz belo.tomi #84331 üzenetére

    Szia!

    Nekem az egy évvel korábbi változat van, LM660S. Most kipróbáltam stopperrel mérve a SmartShare megnyitás idejét. Az alkalmazások gomb megnyomásától addig a képig, ahol kiválaszthatod hogy képet, zenét, videót akarsz-e nézni, 15 másodperc telt el. Innen mondjuk az első fénykép megnyitásáig szintén 15 másodperc kellett, ez azonban már nem igazán mértékadó, mert függhet a mappák mélységi elrendezésétől is. Zenénél, videónál is nagyjából ez van, de nálam a mappák általában egy rétegűek.

    Szerintem ez a 15 mp nem elviselhetetlen idő. Amennyiben az MR-en a Home gombot használom (nem igazán szoktam) akkor 2-3 másodperccel hosszabb.

    A böngésző megnyitása a főképernyőig 3-4 mp, a honlapok megnyitása már más tészta. A Prohardver például jellemzően 10 mp körül megnyílik, ugyanakkor a met.hu (ami azért meglehetősen összetett weboldal) egy percet is igényelhet az összes reklámjával és animációjával együtt.

    Le kell kopogjam, hogy mostanában ritkán fordul elő memória hiány miatti kilépés, még a böngészőből indított YouTube videózás közben sem (a YT alkalmazás ugye nekünk már nincs).

    Érdemes lenne egy Prémium inicializálást csinálni, ha nem segít akkor esetleg egy gyári visszaállítást, de az minden beállítást töröl (ilyenkor jó az összes használt beállítást felírni, még ha macerás is).

    42LM660S

Új hozzászólás Aktív témák