Új hozzászólás Aktív témák

  • laszlobak

    tag

    válasz Mr K #70721 üzenetére

    (#70715) direwolf: Köszönöm!

    A 4K vitához: +1. - Röviden én is (laikus érdeklődőként), így foglaltam volna össze, amit elmondtak UHD témában a tisztelt hozzászólók.

    (#70628) MrBazsi: +1. - Azzal a kiegészítéssel, hogy itt is sokan meglepődnének, ha tudnák, hogy ma, Magyarországon az a 150-160 eFt hány embernek (pontosan én sem tudom, de nagyon nagy %-ban) nem is 1 havi, hanem 2 havi nettó fizetése!

    Olvasva a fórumot, a napokban többször találkoztam a témával, hogy "van-e érdemi különbség a LG xxLF630V, LG xxLF631V, LG xxLF632V TV között", - és általában a dizájn, szín, stb. szerepelt a válaszok között.

    Ebben a táblázatban az szerepel, hogy pld.a LG 43LF632V a következőkben tud többet a LG 43LF630V-nál: - Virtual Surround Plus, Menü sáv (Launcher) Prémium tartalmak, Mpeg lejátszás.

    Mkv-t viszont - ami manapság már elég széles körben elterjedt - egyik sem tud. Igaz ez? Ha igen, ezzel kapcsolatban tud valaki valamilyen trükköt a fenti tipusoknál, amivel az mkv fájlok lejátszhatók? Vagy milyen "szinttől" nem probléma ez már?

    [ Szerkesztve ]

    A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)

Új hozzászólás Aktív témák