Új hozzászólás Aktív témák

  • asturel

    őstag

    válasz Intelligencs #61855 üzenetére

    Webshop sajnos azt eroltette, hogy kuldjem a raktaruk cimere vissza vagy ha penzt szeretnem akkor leadhatom az egyik aruhazban is, de cserehez hozzajuk kell kuldeni es mivel egyedi beszerzesi idovel aruljak a tv-t akkor megint varni kell. Kozben irtam az egyik aruhaznak is ok meg azt mondtak, hogy vigyem be es kicserelik, ma be is vittem hozzajuk, a pultnal mar tudtak, hogy mit szeretnek, visszaadtak a penzt es azon az (akcios) aron elhozhattam egy ujat, ott helyben viszont kibontottuk es leteszteltuk (tv-seknek meg test pendrive-ja is volt rgb kepekkel). Meg a Product Code-ot is megnezhettem a raktaron levokon, illetve leakasztottak a kiallitott darabot is a falrol :R . LG promoter csavo eroskodott, hogy az LG mar csak IPS panellel gyart tv-t, sot azt is mondta, hogy nem szamit, hogy nincs rairva, hogy ips :DDD, mert akkor is az. Allitolag nagyon ritka az ilyen sub/pixel hiba, de ilyenkor visszakuldik az lg-nek (legalabbis o ezt mondta), legalabb egyet ertett velem, hogy a szurke menun pirosan vilagito pixel erosen rontja az user experience-t. :D
    Igazabol eleg nagy pozitiv csalodas ert a MM-al szemben (a webshoppal valo rosszabb tapasztalat utan), mindenki kedves volt, nem ugrottak ra nagyitoval a visszavitt tv-re se.

    Erdekes amugy, hogy a webshopos LG garanciapapiron szinte 0 magyar szoveg volt (boriton kivul) itt meg teljesen normalis garanciapapirt kaptam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák